Από την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) ανακοινώνεται, ότι ο καθιερωμένος Εσπερινός της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό του Ευρωμεσογειακού Κέντρου Νεότητας (ΕΚΝ), Παραρτήματος της ΟΑΚ, στα Νωπήγεια,θα τελεσθεί την Τρίτη, 5. Αυγούστου 2014, στις 7:30 μ.μ., χοροστατούντος του Σεβασμ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλοχίου, Προέδρου της ΟΑΚ.
Μετά το πέρας του Εσπερινού θα ακολουθήσει, στο πέτρινο θέατρο, μουσική εκδήλωση με τον τίτλο Απόψε το «τραγούδι θα ’ναι σαν προσευχή». 
Η Λιζέτα Καλημέρη, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Απόστολος Ρίζος συναντούν τον Χρυσόστομο Σταμούλη τραγουδούν τα τραγούδια του καινούργιου του δίσκου «Αγάπη σ’ αγαπάω», αλλά και προσωπικές τους επιτυχίες, διαλέγονται με τον Καλίλ Γκιμπράν, τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Τάσο Λειβαδίτη, τον Νίκο Γαβριήλ Πεντζίκη, τον Όσκαρ Ουάϊλντ, την Κική Δημουλά και υπόσχονται πως, το τραγούδι θα’ ναι σαν προσευχή!

Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί, Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν και τα κρουστά και Μάριος Μακρής στις κιθάρες. Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.

Προπώληση προσκλήσεων:
Καστέλλι: Βιβλιοπωλείο Ι.Μ.Κ.Σ., Φαλδάμειο Οίκημα 
Εκκλησιαστικά είδη Ειρ. Πασχάλη, Αν. Σκαλίδη 90
Χανιά: Φωτογραφείο Φάνη Μανουσάκη, Κυδωνίας 57 
Βιβλιοχαρτοπωλείο «ΚΥΒΟΣ»,Α. Παπανδρέου 2 -22 
Βιβλιοπωλείο Ηλ. Πετράκη, Χ’’Μιχ. Γιάνναρη 68

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook