Νέα υπόθεση παιδεραστίας στις Σέρρες με «πρωταγωνιστή» για άλλη μία φορά εκπαιδευτικό συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Ένας δάσκαλος 49 ετών συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης, με ένταλμα της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σερρών, καθώς κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, ηλικίας κάτω των 15 ετών. Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το παιδί ζούσε από το 2011 τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του δασκάλου. Ο συλληφθείς με τις σε βάρος του κατηγορίες θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Έβαζε στόχο μικρά παιδιά

Πριν από λίγες ημέρες σοκ είχε προκαλέσει στις Σέρρες η «αρρωστημένη» δράση ενός ακόμη εκπαιδευτικού. Ο λόγος για τον 47χρονο, Παναγιώτη Κουλαξίδη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη.

\"FOTO\"

Ο δάσκαλος συνελήφθη στις 14 Ιουλίου, καθώς φέρεται να ασέλγησε σε βάρος επτά ανηλίκων. Σύμφωνα με την Αστυνομία θύματα του εκπαιδευτικού ήταν μικρά παιδιά που πολλές φορές δεν ξεπερνούσαν την ηλικία των 10 ετών.

Στο πλαίσιο της δημοσιοποίηση των στοιχείων του, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook