Ποια είναι η πραγματική σχέση της Ξένιας (Αθηνά Οικονομάκου) και της Κάτιας Καλλιφατίδη (Κάτια Δανδουλάκη); Θα ξαναγίνουν φίλες με την Ελπίδα (Ευδοκία Ρουμελιώτη); Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία του δεύτερου κύκλου της «Ζωής της άλλης» (απόψε 21.00, Mega), ο σεναριογράφος της επιτυχημένης καθημερινής σειράς, Σταύρος Αβδούλος, μιλάει αποκλειστικά στο yupi.gr.

«Στο αποψινό φινάλε του δεύτερου κύκλου θα μείνουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα, για τη νέα σεζόν. Ο τρίτος κύκλος θα έχει πολλές ανατροπές» επισημαίνει ο Σταύρος Αβδούλος και εξηγεί: «H Ξένια φυσικά και θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για εκδίκηση. Θα το πληρώσει το τίμημα των πράξεών της, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά της..».

Στο δίλημμα που απασχολεί εδώ και μήνες τους τηλεθεατές, αν τελικά η Ξένια είναι ή όχι κόρη του Πέτρου (Νίκος Δαδινόπουλος), πρώην συζύγου της Καλλιφατίδη, ο δημιουργός της σειράς είναι σαφής: «Καταλαβαίνετε ότι αυτό θα απαντηθεί του χρόνου». Όσο για την πιθανότητα να ξαναγίνει η Ξένια στενή φίλη με την Ελπίδα, ξεκαθαρίζει ο ίδιος: «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση».

H «Ζωή της άλλης» έχει αναδειχθεί  σε \”χρυσωρυχείο τηλεθέασης\” και δεν είναι τυχαίο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Mega, από την έναρξη της σεζόν έως τις 13 Μαΐου, έχει σημειώσει μέσο όρο τηλεθέασης 44,2% (πάνω από 2 εκατ. τηλεθεατές), ενώ στα κοινά 15-44 χρ., το ποσοστό ανέρχεται στο 35%. Στις γυναίκες 15-24 χρ., ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 51,8% και 52,4% στις γυναίκες ηλικίας 45-64 ετών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook