Ικανοποίηση επικρατεί στον Κισσαμικό για την πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με τον Α.Ο. Χανιά.
Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή Σπύρου Μπαξεβάνου και του ποδοσφαιριστή Γιάννη Μποτωνάκη και δείτε και τα σχετικά βίντεο:

Σπύρος Μπαξεβάνος: \”Πάρα πολύ ικανοποιημένος\”

«Τελειώνουμε τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας μας. Ήταν το πρώτο φιλικό που παίξαμε, απέναντι σε μία ομάδα Β’ Εθνικής, με πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Εγώ για την εποχή είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Σίγουρα το αποτέλεσμα είναι ενθαρρυντικό, αλλά στα φιλικά παιχνίδια για μένα δεν λένε και τίποτα τα αποτελέσματα. Απλά σου δίνουν κουράγιο και δύναμη για τη συνέχεια. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα και στην αμυντική συμπεριφορά και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο είδα κάποια ενθαρρυντικά κομμάτια. Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα και από την προσπάθεια. Ξέρουμε που βαδίζουμε και σιγά-σιγά θα βελτιωνόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος».

Για τα μεταγραφικά:

«Θέλουμε ακόμα δύο ποδοσφαιριστές, μπορεί και τρεις. Είναι κάτι που θέλουμε να το τελειώσουμε άμεσα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο. Ψάχνουμε για κάποια καλή επιλογή. Σε μία-δυο θέσεις που χρειαζόμαστε θα ενισχυθούμε.»

Γιάννης Μποτωνάκης: \”Ήμασταν καλύτεροι…\”

\"\"

«Ήταν το πρώτο τεστ για εμάς. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ σφιχτή και καλή ομάδα. Όλοι ξέρουμε ότι κινήθηκε πολύ καλά αυτό το καλοκαίρι. Πήρε σπουδαίους παίκτες και της εύχομαι καλή επιτυχία. Νομίζω όμως ότι ήμασταν καλύτεροι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα, βγάλαμε περισσότερες ευκαιρίες και το κρατάμε για τη συνέχεια όλο αυτό και προχωράμε για το δύσκολο στόχο μας.»

Για το πώς βλέπει την ομάδα σε σχέση με την περσινή σεζόν:

«Από όταν ήρθα στην ομάδα είδα πολύ όμορφα πράγματα, γι’ αυτό επέλεξα να συνεχίσω και φέτος στον Κισσαμικό. Γίνεται ακόμα καλύτερη δουλειά στην ομάδα φέτος. Είμαστε πιο έμπειροι, πιο δυνατοί και πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει η ομάδα και θα καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της εύκολα.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook