Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Κισσαμικό.

Ο τεχνικός του Α.Ο. Χανιά ωστόσο επισήμανε ότι υπό άλλες συνθήκες δεν θα γινόταν αυτό το φιλικό, αφού οι παίκτες του ταλαιπωρήθηκαν όλη μέρα με την υπογραφή των συμβολαίων τους!

Αναλυτικά όσα δήλωσε και το σχετικό βίντεο:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί τα παιδιά κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια, άλλωστε και το πρωί έκαναν προπόνηση. Δεν κρύβω ότι αν δεν σεβόμασταν την ομάδα δεν θα παίζαμε αυτό το φιλικό γιατί σήμερα ήταν η μέρα που πήγαν τα παιδιά στα γραφεία για να υπογράψουν τα συμβόλαια και ήταν μέχρι τις 4 και 5 η ώρα στα γραφεία, διότι φεύγουμε κιόλας για το Καρπενήσι. Είχαμε όμως κλείσει αυτό το φιλικό με αυτά τα παλικάρια γιατί ήταν την Πέμπτη να γινόταν αλλά δεν έγινε κι έτσι έπρεπε να παίξουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τα νεαρά παιδιά που μπήκαν αλλά κι από τα υπόλοιπα. Απλά, δυο-τρεις τους καταπόνησα λίγο παραπάνω παίζοντας λίγο περισσότερο γιατί δεν θέλουμε να χάνουμε πουθενά από τη στιγμή που δεν μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Είδα κάποια πράγματα που ήθελα να δω και αυτό που μ' ευχαρίστησε είναι ότι δεν είχαμε κανένα τραυματισμό. Κοιτάμε τώρα το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας»