Σπασμένα τζάμια και άλλες φθορές στα αυτοκίνητά τους, αντίκρυσαν το πρωί του Σαββάτου οδηγοί που είχαν παρκάρει τα οχήματά τους στην Αγ. Μαρίνα στα Χανιά.
Άγνωστοι, στην προσπάθειά τους κατά πάσα πιθανότητα να διαρρήξουν και να αφαιρέσουν αντικείμενα αξίας από τα αυτοκίνητα, προκάλεσαν τις καταστροφές και όπως φαίνεται έδρασαν εκ του ασφαλούς. Η ώρα που επέλεξαν να \”χτυπήσουν\” οι άγνωστοι, ήταν περίπου, όπως εκτιμούν οι αρχές, μετά τις 5 τα ξημερώματα, ενώ οι κινήσεις τους δεν έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας διπλανών καταστημάτων.
Δύο παθόντες, θύματα της επίθεσης των αγνώστων, πέρασαν το πρωί την πόρτα του Αστυνομικού Τμήματος Ν. Κυδωνίας και κατήγγειλαν το περιστατικό.
Οι δράστες αφαίρεσαν λίγα χρήματα και χαρτιά από τα θύματά τους και άφησαν πίσω τους εμφανή τα σημάδια τους. Με την ίδια μέθοδο έσπασαν περίπου 5-6 αυτοκίνητα, ωστόσο οι ιδιοκτήτες τους ή δεν έχουν ενημερωθεί ή απλά δεν έχουν καταγγείλει ότι έπεσαν και αυτοί θύματα των αγνώστων.
Αστυνομικοί του τμήματος Ν.Κυδωνίας, που διενεργεί και την προανάκριση, έχουν μεταβεί στο σημείο που καταγράφηκαν οι ζημιές και συλλέγουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να βρουν τους δράστες.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η ώρα που έδρασαν οι άγνωστοι και το γεγονός ότι μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάμερα ασφαλείας που να έχει \”συλλάβει\” τις κινήσεις τους, δυσχεραίνει το έργο των αρχών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook