Τους βιολογικούς της γονείς φαίνεται να αναζητά η Αντουανέτα, μια γυναίκα που γεννήθηκε στην Κρήτη και πλέον ζει στην Ολλανδία.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ζητά με ένα μήνυμα γραμμένο στα ελληνικά και τα αγγλικά τη βοήθεια όποιου γνωρίζει κάτι είτε από την Κρήτη, όπου γεννήθηκε είτε από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ακολουθεί το μήνυμα στο Facebook:

\”Αγαπητοί φίλοι από την Κρήτη και όλη την Ελλάδα. Ζητάμε εναγωνίως την βοήθειά σας για να βρεθούν οι βιολογικοί γονείς της Αντουανέτας. Οποιαδήποτε πληροφορία σας, μπορεί να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο σκοπό μας. Η Αντουανέτα έχει περάσει όλη της τη ζωή για να γνωρίσει την γυναίκα που της πρόσφερε ζωή.

Η Αντουανέτα γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1961. Αφέθηκε στη βρεφοδόχο του Γερωνυμάκειου Βρεφοκομείου στο Ηράκλειο Κρήτης. Μαζί με το βρέφος, η μητέρα της, άφησε ένα γράμμα, το περιεχόμενο του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που γράφει η μάνα στο γράμμα: \”Παρακαλώ να το περιποιηθείτε. πρόκειται να το ξαναπάρω το παιδί μου. Σας ευχαριστώ θερμά προσωρινές μητέρες του σπλάχνου μου\”

\"\"

Ζητάμε τη βοήθειά σας να την βρούμε.
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook