Αίθριος καιρός με ζέστη και ανέμου που θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ θα επικρατήσει στη χώρα σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στην Μακεδονία και Θράκη ο καιρός αναμένεται αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί από 2 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στο ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και τις απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί από 2 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες, και την Κρήτη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί από 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοδυτικοί από 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook