Για άλλο ένα καλοκαίρι, ο 13ος πλουσιότερος Ρώσος σύμφωνα με το περιοδικό Forbes και ιδιοκτήτης της αγγλικής  ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι, έδωσε το στίγμα του στο νησί του Ιονίου με το θηριώδες γιοτ «ΤΙΤΑΝ», χωρίς όμως να γίνει αντιληπτός ο ίδιος και η σύντροφός του, Ντάρια Ζούκοβα.

Το super yacht, μήκους 78 μέτρων, το οποίο βρίσκεται στην 76η θέση των μεγαλύτερων του κόσμου, έδεσε λίγο έξω από τη μεγάλη παραλία της Σκάλας στην Κεφαλονιά το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι φιλοξενούμενοι του Ρώσου μεγιστάνα απόλαυσαν το μπάνιο τους στη θάλασσα, ενώ έκαναν και τζετ σκι, τα οποία στη συνέχεια, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του «ΘΕΜΑτος», τα ανέβασαν με γερανό στο κατάστρωμα του πλοίου και τα τοποθέτησαν σε ειδικές καταπακτές. Η θαλαμηγός σήκωσε άγκυρα το απόγευμα του Σαββάτου, για να συνεχίσει το ταξίδι της στο Ιόνιο.

Το γιοτ διαθέτει επτά πολυτελείς καμπίνες, γυμναστήριο, κινηματογράφο, κλαμπ αλλά και μεγάλο γκαράζ στα οποία φυλάσσονται τα φουσκωτά σκάφη. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι ακόμη ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου γιοτ στον κόσμο «ECLIPSE» μήκους 162,5 μέτρων και του «SUSSURRO» μήκους 49,5 μέτρων.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook