Μία 5η και μία 7η θέση ήταν ανάμεσα στις διακρίσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας, από τη συμμετοχή του στο 80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

Η επίσημη ενημέρωση από τον ΝΑΟΣ:

«Με μία 5η και μία 7η πανελλήνια θέση γύρισαν  τα πληρώματα του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας, από την B΄ Φάση του 80ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας,   που διεξήχθη στη λίμνη των Ιωαννίνων την 26-27/ 7-2014, με τη συμμετοχή 28 ομίλων και πάνω από 380 αθλητών.

Το ένα πλήρωμα της τετρακώπου χωρίς  πηδαλιούχο (4-) του ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ κατάφερε να μπει στο μεγάλο τελικό και να τερματίσει στην 5η θέση πραγματοποιώντας μια εξαιρετική παρουσία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:
5η Πανελλήνια Θέση: τετράκωπος άνευ (4-) παίδων με τους:  Αρβανιτάκη Ξενοφών, Κουτσούδη Ιωάννη, Μαρκάκη Αντώνη και Βαϊραμάκη Μηνά..
7η Πανελλήνια Θέση: διπλό σκιφ (2Χ) κορασίδων με τις: Μανανεδάκη Δέσποινα και Μακριδάκη Μαρία. Οι πιο μικρές σε ηλικία κορασίδες (του 1999 και 2000) πραγματοποιώντας τον 4ο Πανελλήνιο χρόνο, τερμάτισαν πρώτες στον μικρό τελικό.
8η Πανελλήνια θέση: τετράκωπος άνευ (4-) παίδων με τους: Χατζηδάκη Βασίλη, Βαβουλάκη Γιάννη, Χατζηδάκη Ανδρέα και Πατεράκη Δημήτρη. Το πλήρωμα κάνοντας μια καλή παρουσία και βελτιώνοντας σε κάθε κούρσα το χρόνο του κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση.
19η Πανελλήνια θέση: σκιφ (1χ) παίδων: Χατζηκώστας Γιώργος. 
20η Πανελλήνια θέση: σκιφ (1χ) κορασίδων: Μαυρίδη Νίκη (γεννημένοι και οι δύο 2000, πραγματοποίησε μια καλή  παρουσία, πήραν το βάπτισμα του πυρός  και σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια. 
Την αποστολή των αθλητών της ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν  ο προπονητής του Ομίλου  κ.  Δάνος Χωματάς,  η  Γεν. Γραμματέας κα Κελαϊδή Πέπη,  ο Ειδικός Γραμματέας Χατζηδάκης Νικόλαος, ο Β. Ταμία  Μανανεδάκης Δημήτριος καθώς και πολλοί από τους γονείς των αθλητών.
 
Το Δ.Σ. Του  Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας συγχαίρει τον προπονητή και  τους αθλητές  για την πολύ καλή παρουσία  τους στους αγώνες και τους εύχεται καλή επιτυχία στην επόμενη αποστολή τους.
Επιπρόσθετα επιθυμεί να ευχαριστήσει την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ LΙΝΕS)  τον μεγάλο χορηγό της ομάδος Εταιρεία ALFIX- Μανουσάκης Σκαλωσιές ΕΠΕ, αλλά και τους μικρότερους χορηγούς που εμπιστεύονται και στηρίζουν τον Όμιλό μας.»