Στο πρόσωπο του Κέβιν Ολιμπά (και όχι Ολίμπα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά) βρήκε ο Πλατανιάς τον αντικαταστάτη του Αντώνη Γιωργαλλίδη για τον \”άσο\”.
Πρόκειται για ένα όνομα που είχε έρθει στο προσκήνιο στις 26 Ιουλίου έπειτα από δημοσίευμα του Marca-SL (ΕΔΩ).
Ο Γάλλος γκολκίπερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Χανιώτικη ομάδα, λέγοντας στις πρώτες του δηλώσεις ότι είναι μια νέα αρχή για τον ίδιο και ευελπιστεί να αποδειχθεί ο Πλατανιάς \”σκαλοπάτι\” για να αγωνιστεί στο μέλλον σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως η Μπορντό.
Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του:
«Η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας συνεχίζεται καθώς υπεγράφη σήμερα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Κέβιν Ολιμπά (Kevin Olimpa).

Ο 26χρονος (γεννηθείς στις 10/3/1988) από τη Μαρτινίκα, με γαλλικό διαβατήριο, έχει ύψος 1.86 μ. και φορούσε, επί σειρά ετών, τη φανέλα της γαλλικής Μπορντό.
Ο Ολιμπά έχει αγωνιστεί τόσο με την εθνική Ελπίδων της Γαλλίας (U21), όσο και με την εθνική ομάδα της Μαρτινίκας, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος της ομάδας της Μπορντό, πλην της περιόδου 2009 – 2010 όταν αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ανζέ ως δανεικός.»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, στα γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, παρουσία του κ. Μανώλη Μαθιουλάκη (φωτογραφία), ο Ολιμπά εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με την ομάδα μας, κάνοντας λόγο για «νέα αρχή».»

Αναλυτικότερα:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που όλα πήγαν καλά και θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Πλατανιά. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και υπάρχουν ομάδες επιπέδου Champions League, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Είναι μια νέα αρχή για εμένα και στόχος μου είναι να αγωνίζομαι και να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό στην ομάδα μου προκειμένου να πετύχει τους στόχους της, αλλά και να αποκτήσω εμπειρίες εκτός Γαλλίας. Πιστεύω ότι ο Πλατανιάς θα με βοηθήσει να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και να έχω έτσι την ευκαιρία, κάποια στιγμή στο μέλλον, να αγωνιστώ και πάλι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, όπως η Μπορντό. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω μαζί με τους συμπαίκτες μου. Περιμένω, επίσης, τους φίλους της ομάδας μας στο γήπεδο για να τους γνωρίσω».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook