Σύμφωνα με την καταγγελία της προέδρου Ζωόφιλου και Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλκίδας προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο δράστης που δολοφόνησε τη μικρή Μάγκυ έξω από την ταβέρνα του στα Νέα Στύρα, παραμένει ατιμώρητος και συγκαλύπτεται απο κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι μάλιστα τον έχουν κάτι \”τοπικό ήρωα\” και υπερασπίζονται με κάθε τρόπο την αποτρόπαια πράξη του.

Μάλιστα, στην καταγγελία αναφέρεται, ότι απειλούν τους φιλόζωους και μέσω των κοινωνικών δικτύων έχουν ομολογήσει ότι έχουν προβεί και οι ίδιοι σε παρόμοιες ενέργειες κατά των αδέσποτων. Δείτε την επιστολή-καταγγελία που εστάλη στον Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου…

\"ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ από eviazoom
Το χρονικό της υπόθεσης που συντάραξε τη χώρα
Η κτηνωδία εκτυλίχθηκε την Πέμπτη, 17 Ιουλίου το βράδυ, στο λιμάνι Νέων Στύρων στη Νότια Εύβοια, με δράστη τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας \”Ψησταριά ο Κώστας\”, ο οποίος αφού δελέασε με ένα κόκκαλο ένα θηλυκό κουταβάκι, μόλις 3,5 μηνών, στη συνέχεια το χτύπησε στο κεφάλι με ξύλινη καρέκλα, παραμορφώνοντας όλο του το κρανίο.
\"\"
Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν άμεσα την αστυνομία, η οποία όμως δήλωσε ότι η περιοχή εκείνη ανήκει στην δικαιοδοσία του Λιμεναρχείου Νέων Στύρων Εύβοιας.
\"\"
Ζητώντας εξηγήσεις από το δράστη για την αποτρόπαιη αυτή πράξη του, αυτός αρκέστηκε να πει ότι «τον είχε σκοτίσει που το έβλεπε τόσο καιρό να κυκλοφορεί μπροστά στην ταβέρνα του και ότι βαρέθηκε να το κλωτσάει».
\"\"
Μέσα σε λίγη ώρα έφθασαν στο σημείο ένας άνδρας και μια γυναίκα από το Λιμεναρχείο, αλλά ήδη ο δράστης είχε διαφύγει….

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook