Ένα ζευγάρι Αυστραλών πλήρωσε 15.000 δολάρια μέσω πρακτορείου για να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, όμως στη συνέχεια εγκατέλειψε το ένα από τα δύο μωρά στην παρένθετη μητέρα του επειδή γεννήθηκε με σύνδρομο Down.

Η ταϊλανδή γυναίκα είναι 21 ετών, έχει δύο δικά της παιδιά και ζει μέσα στη φτώχεια, αλλά δηλώνει με δάκρυα στα μάτια πως θα μεγαλώσει τον μικρό Γκάμι, όπως ονομάστηκε το νεογέννητο σαν δικό της παιδί.

Η υγεία του μικρού είναι ιδιαίτερα εύθραυστη και απαιτεί πολυέξοδες επεμβάσεις, μία από τις οποίες πρέπει να γίνει άμεσα στην καρδιά του. Από όταν δημοσιοποιήθηκε η ιστορία του μωρού που γνώρισε την εγκατάλειψη από την πρώτη στιγμή της ζωής του, άνθρωποι από όλον τον κόσμο συγκινημένοι έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξή τους. Ήδη μάλιστα έχουν συγκεντρωθεί για τον Γκάμι περίπου 120.000 δολάρια, ώστε να καλύπτονται τα επείγοντα έξοδα.

Παράλληλα, άνθρωποι από όλον τον κόσμο κατακρίνουν την ενέργεια των άκαρδων Αυστραλών που χώρισαν τον Γκάμι από τη δίδυμη αδερφή του. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζον Άμποτ δήλωσε: «Είναι μια πολύ θλιβερή ιστορία, δεν μπορώ να πιστέψω πώς έκαναν τέτοιο πράγμα».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook