Ο Νίκος Στεφανίδης μετά από δύο χρόνια στην Κ17 του Πλατανιά επιστρέφει στο τοπικό, για λογαριασμό των Κεραμειών.
Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που πανηγύρισε το 2011 τον τίτλο στον 11ο όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων με τη Μικτή της Ε.Π.Σ. Χανίων, ανακοινώθηκε από τον ΑΟΚ.
Ο Πλατανιάς τον είχε αποκτήσει από τον Κρητικό Αστέρα.
Η ανακοίνωση:

«Ο 17χρονος αμυντικός Νίκος Στεφανίδης είναι η νέα μεταγραφή του Α.Ο. Κεραμειά.
Αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και μέχρι πρότινος αποτελούσε στέλεχος της Κ-17 του Πλατανιά.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κεραμειά ευχαριστεί την ΠΑΕ Πλατανιάς για τη συνεργασία και την παραχώρηση του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.»

Επέστρεψαν Μπουρμπάκης-Μανωλακάκης

Ο πρώην τεχνικός του ΑΟΚ, Νεκτάριος Μπουρμπάκης, και ο πρώην γενικός αρχηγός, Κώστας Μανωλακάκης, έθεσαν και πάλι εαυτούς στη διάθεση της ομάδας.
Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κεραμειά ευχαριστεί ιδιαίτερα τον πρώην προπονητή της ομάδας Νεκτάριο Μπουρμπάκη και τον πρώην γενικό αρχηγό Κώστα Μανωλακάκη, οι οποίοι επιστρέφουν μετά από “διάλειμμα” λίγων μηνών και τίθενται στην υπηρεσία του συλλόγου μας.
Η προσφορά και των δύο είναι ιδιαίτερα σημαντική στον Α.Ο. Κεραμειά όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας και αισθανόμαστε ότι το ελάχιστο που μπορούμε να τους πούμε είναι ένα “ευχαριστώ”.
Ο Νεκτάριος Μπουρμπάκης θα είναι προς το παρόν εκ των άμεσων συνεργατών του Γιώργου Ανδρεαδάκη, ενώ ο ρόλος του Κώστα Μανωλακάκη θα προσδιοριστεί εν ευθέτω χρόνο..»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook