Την τελευταία του πνοή άφησε στο Νοσοκομείο Χανίων σήμερα το πρωί ο αντιδήμαρχος Χανίων, Λευτέρης Αμπαδιωτάκης ο οποίος έδινε "μάχη για την ζωή" εναντίον της "επάρατης νόσου".

Ο γεωπόνος - στο επάγγελμα - Λευτέρης Αμπαδιωτάκης με προυπηρεσία στα κοινά στον Γαλατά της Νέας Κυδωνίας, τα τελευταία τρία χρόνια υπηρετούσε το δήμο Χανίων ως Αντιδήμαρχος- αρμόδιος για το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Μάλιστα ήταν και η "ψυχή" της έκθεσης "Αγροτικός Αύγουστος" ο οποίος και φέτος - αυτές τις ημέρες - πραγματοποιείται στην δυτική τάφρο, ενώ κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες και για την προώθηση της συμβολαιακής γεωργίας στα Χανιά.

Επίσης εργάστηκε σκληρά προκειμένου να επαναλειτουργήσουν τα δημοτικά σφαγεία Χανίων με την νέα τους μορφή απο τον σύλλογο κτηνοτρόφων.

Ο Λευτέρης Αμπαδιωτάκης γεννήθηκε το 1944 στο Γαλατά. Είχε τελειώσει την ανωτάτη γεωπονική Σχολή Αθηνών. Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας γεωπόνος και για πολλά χρόνια είχε κατάστημα στην οδό Κυδωνίας, κοντά στον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ.

 Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Γαλατά την περίοδο 1979-1986 και Δήμαρχος του Δήμου Νέας Κυδωνίας στην περίοδο 1987-1988.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 το πρωί στον Άγιο Νικόλαο του Γαλατά Νέας Κυδωνίας.

Η οικογένεια του εκλιπόντος εκφράζει την παράκληση της προς όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του,αντί στεφάνων να ενισχύσουν οικονομικά το ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ­ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (Κ.Η.Φ.ΑΜΕΑ)

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Flashnews.gr εκφράζουν τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.