Το χάλκινο μετάλλιο με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ. κατέκτησε στο Λινιάνο της Ιταλίας ο Αντώνης Τσουρουνάκης.
Αυτό ήταν το δεύτερο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης για τον Χανιώτη αθλητή του Ν.Ο. Χανίων.
Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:
«Με την κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου, του χάλκινου, στην σκυταλοδρομία 4×100μ. επιφάνειας ολοκλήρωσε την συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών/Γυναικών που διεξήχθη στο Λινιάνο της Ιταλίας, ο Αντώνης Τσουρουνάκης! Ο 26χρονος αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κολυμπώντας μαζί με τους Λουκά Καρετζόπουλο, Χρήστο Χριστοφορίδη και Θωμά Κόκκινο κατάφεραν να κερδίσουν την 3η θέση, σημειώνοντας χρόνο 02:24.17 που τους ανέβασε έτσι στο βάθρο των νικητών.
Ο Τσουρουνάκης, η καλύτερη επίδοση του οποίου ήταν το 03:00.23 που τον ανέδειξε στη 2η θέση και του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ. επιφάνειας, ήταν ακόμα 4ος στη σκυτάλη 4×200μ. επιφάνειας με Καρετζόπουλο, Κόκκινο και Χριστοφορίδη και ο χρόνος των οποίων ήταν 05:40.84 ενώ, τέλος, στον τελικό των 200μ. επιφάνειας κατετάγη στη διόλου ευκαταφρόνητη 5η θέση, με 01:22.44.
Για την επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου, ο Αντώνης Τσουρουνάκης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, είπε: «Παρά την κούραση της τελευταίας μέρας και της κούρσας λίγο πριν τη σκυτάλη τα αποθέματα ψυχικής δύναμης σε συνεργασία με το δέσιμο που έχουμε με τα παιδιά έφεραν αυτό το αποτέλεσμα! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την επίδοσή μου, καθώς δεν είμαι συνηθισμένος να τρέχω πρώτος και ο χρόνος ήταν πολύ καλός για μένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου και στους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθειά μου φέτος».
Από την άλλη, η Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου δεν κατάφερε να βρεθεί στους τελικούς, καταλαμβάνοντας την 10η θέση στα 800μ. επιφάνειας με 07:20.13 ενώ ήταν 13η στα 400μ. του ίδιου αγωνίσματος με 03:28.78»

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook