Λίγα εικοσιτετράωρα πριν οι Βρετανοί Aimee Maiden και ο Nick Wheeler, 25 και 26 ετών αντίστοιχα, ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, βρέθηκαν στο σπίτι των παππούδων του γαμπρού ξεφυλλίζοντας οικογενειακά άλμπουμ. 

Αυτό που φυσικά δεν περίμεναν, είναι να έρθουν αντιμέτωποι με μια απίθανη έκπληξη που ούτε κατά διάνοια περίμεναν να είχε συμβεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Telegraph, βρήκαν μια φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1994 στην οποία απεικονίζεται ο Wheeler να παίζει στην αμμουδιά με την αδελφή του και τα ξαδέρφια του στο Mousehole, της Κορνουάλης, όπου η Maiden μεγάλωσε. Στο φόντο του καρέ, η Maiden επίσης φαίνεται να παίζει ξέγνοιαστα στην παραλία με την οικογένειά της.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι ότι ο Wheeler ουδέποτε έζησε στη συγκεκριμένη περιοχή. Η γενέτειρα του γαμπρού είναι περίπου 300 μίλια μακριά από Mousehole, εκεί όπου η οικογένεια του περνούσε ανέμελες στιγμές κατά τη διάρκεια την διακοπών τους.

Οι δυο νέοι τελικά γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο κολέγιο και παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο, λίγα μόλις βήματα απ\’ όπου η αρχική φωτογραφία τραβήχτηκε.

Αλλά αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που ένα παντρεμένο ζευγάρι έχει κάνει μια τέτοια απίθανη ανακάλυψη. Μια εβδομάδα πριν το γάμο τους, οι Καναδοί Alex και η Donna Voutsinas βρήκαν μια φωτογραφία από όταν ήταν μικρά παιδιά το 1980, περίπου 15 χρόνια πριν εκείνοι συναντηθούν.

Η εικόνα δείχνει την οικογένεια της Donna να ποζάρει αγκαλιά με έναν αγαπημένο ήρωα της Disney, σε θεματικό πάρκο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, ενώ στο παρασκήνιο της φωτογραφία φαίνεται ο Alex να βρίσκεται στο καροτσάκι του που σπρώχνει ο πατέρας του.

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook