Νέες φωτογραφίες από οικογενειακή συγκέντρωση της οικογένειας Schwarzenegger που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, δείχνουν ακόμη περισσότερη τη διπλή ζωή που ζούσε τελικά ο διάσημος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια.

Στις φωτογραφίες η οικογένεια βρίσκεται στην εκκλησία αλλά και σε κάποια άλλη συγκέντρωση, τρία χρόνια μετά από τη γέννηση του παιδιού της καμαριέρας της οικογένειας και του ηθοποιού. Η σύζυγός του έχει μάλιστα ποζάρει αγκαλιά με την οικονόμο, εντελώς ανυποψίαστη… Ο Arnold είχε καταφέρει όπως φαίνεται να βάλει για τα καλά στην οικογενειακή του ζωή την ερωμένη του και τον εκτός γάμο γιο του. Έτσι τα είχε …όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα…

Όπως γράφει η διαδικτυακή daily mail, οι φωτογραφίες είναι από το  Quinceanera της ανιψιάς της Βaena, μια τελετή που κάνουν στα κορίτσια όταν κλείσουν τα 15 τους χρόνια στη Λατινική Αμερική. Έγινε σε εκκλησία το  2001 και εκεί βρέθηκε όλη η οικογένεια Schwarzenegger.

Ευχήθηκαν στην 15χρονη ανιψιά της οικονόμου τους, έβγαλαν φωτογραφίες αγκαλιά και βέβαια ο γιοι του ηθοποιού, που γεννήθηκαν σχεδόν την ίδια περίοδο αλλά από άλλες…μητέρες έπαιζαν στην εκκλησία καθ΄ όλη τη διάρκεια της τελετής.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι σχέσεις της οικογένειας Schwarzenegger με την οικονόμο τους και το εξώγαμο παιδί της, ήταν κάτι παραπάνω από…άριστες…

\"\"

Εδώ βλέπετε την σύζυγο και την ερωμένη να αγκαλιάζονται για να φωτογραφηθούν. Φυσικά η μόνη που δεν φαντάζεται τη σοκαριστική αλήθεια είναι η Μaria Shriver.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook