Επιτυχημένη ήταν η παρουσία των αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιάννας Γκεοργκίεβα και Αντωνίας-Ραφαέλας Μαζοκοπάκη, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης, που διεξήχθη στο Ελσίνκι.
Η σχετική ενημέρωση:
\"Tsola-Georgieva\"

«Με επιτυχία συνοδεύτηκε η παρουσία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης που διεξήχθη στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, για τις δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιάννα Γκεοργκίεβα και Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη, οι οποίες συμμετείχαν με την Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων.
Γκεοργκίεβα και Μαζοκοπάκη είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τη συμμετοχή τους σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση αλλά και να λάβουν μέρος στους τελικούς των αγωνισμάτων του Κόμπο και του Ομαδικού όπου και κατέλαβαν την 7η και την 10η θέση αντίστοιχα.
Στο Κόμπο, η βαθμολογία ήταν 83,0333 βαθμοί κι όπου την ελληνική χορογραφία συνέθεσαν οι αθλήτριες: Αθανασία Τσόλα, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Σοφία Μαλκογεώργου, Σοφία Σαραντίδη, Ελένη Στραβάκου, Αναστασία Ταξοπούλου, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη, Παρασκευή Κωφίδη, Αναστασία Μπρεζεράκου (αναπληρωματικές Κατερίνα Φουκαλά και Μυρτώ Καματερού).
Στο Ομαδικό που βαθμολογήθηκε με 151,9898β., εκτός των δύο αθλητριών του Ν.Ο.Χ., αγωνίστηκαν ακόμα οι: Αθανασία Τσόλα, Σοφία Μαλκογεώργου, Σοφία Σαραντίδη, Ελένη Στραβάκου, Αναστασία Ταξοπούλου, Βαλεντίνα Φαραντούρη (αναπληρωματικές Κατερίνα Φουκαλά και Μυρτώ Καματερού).
Στο Ντουέτο, η Γιάννα Γκεοργκίεβα μαζί με την Αθανασία Τσόλα αναδείχτηκαν δέκατες με 156,3800 βαθμούς ενώ στο αγώνισμα των Φιγούρων, η Γκεοργκίεβα κατετάγη 84η με 71,0625 βαθμούς και η Μαζοκοπάκη 185η, με 67,414β.»
  •  
  •  

\"elsinki12\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook