51 φορείς, 46 μέσα ενημέρωσης, 40 ομάδες, 200 συμμετοχές και 1500 πολίτες που παραβρέθηκαν στην διοργάνωση, διαδίδουν το μήνυμα “Οδηγούμε με ασφάλεια”

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση “Οδηγούμε με ασφάλεια” την Κυριακή 3 Αυγούστου, στην Αμμουδάρα, στο Thalassa Beach Bar με την στήριξη 51 φορέων συνολικά και 46 μέσων ενημέρωσης, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ασφαλή οδήγηση, μέσα από πρωτότυπες δράσεις και διαδραστικό περιβάλλον. Στην εκδήλωση προσήλθαν περισσότερα από 1500 άτομα, και περισσότερες από 200 συμμετοχές στις αθλητικές δραστηριότητες.

Επιπλέον, παραβρέθηκαν ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Κώστας Μαμουλάκης, ο Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ. κ. Πάνος Λειβαδάς, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γρηγόρης Ροκαδάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης κ. Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Ασφαλείας Κρήτης κ. Γιώργος Σκανδαλάκης, ο Διοικητής Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου κ. Μανώλης Χρυσός, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Απόστολος Κλινάκης καθώς και εκπρόσωποι φορέων που απηύθυναν μηνύματα προς τους συμμετέχοντες.

Όπως δήλωσε ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης: “Είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για όλους μας, και τους 51 τελικά φορείς που συνέβαλλαν στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, να αγκαλιάζεται αυτή η προσπάθεια σε τόσο μεγάλο βαθμό. Η προσπάθεια για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων δεν σταματά σήμερα. Αντιθέτως, από σήμερα ξεκινάμε μια σειρά δράσεων προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας οδηγούς και μη, για την σημασία που έχει η υπεύθυνη οδηγική συμπεριφορά για εμάς, την οικογένειά μας και το κοινωνικό σύνολο. Η ασφαλής οδήγηση είναι θέμα πολιτισμού. Τέλος, ευχαριστώ όλους τους φορείς που συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια και συνεργαστήκαμε άψογα καθ’ όλη την διάρκεια την προετοιμασίας. Μαζί μπορούμε περισσότερα απ’ ότι ο καθένας μόνος του”.