Συνέβη και αυτό στην Ηλεία. Οι κλέφτες, ανάμεσα σε όλα τ\’ άλλα, «σήκωσαν» και μια τσάντα με χρυσά δόντια, αλλά και μια… γέφυρα! Όχι οδοντοστοιχίας, αλλά κανονική μεταλλική γέφυρα! Εντωμεταξύ, σε τροχαίο ατύχημα στον Πύργο οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά.

Άγνωστοι έκλεψαν μια μικρή… γέφυρα, στην περιοχή «Κολούμπισα» στο Βούναργο! Ήταν μια σιδερένια γέφυρα που αποτελείτο από δύο κομμάτια, μήκους πέντε μέτρων το καθένα, βάρους 1.500 κιλών και εκτιμώμενης αξίας 2.000 ευρώ.

Στην Αμαλιάδα οι κλέφτες μπούκαραν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, με τη γνωστή και δοκιμασμένη μέθοδο της θραύσης του \”αφαλού\” της κλειδαριάς. Από το σαλόνι πήγαν κατευθείαν -και χωρίς… ενδιάμεσες στάσεις- στο υπνοδωμάτιο, παραβίασαν ξύλινο ντουλάπι και «σήκωσαν» 9.700 ευρώ, βιβλιάρια καταθέσεων και μια σακούλα με παλιά χρυσά δόντια (!), βάρους 900 γραμμαρίων και απροσδιόριστης αξίας.

Στο Βαρθολομιό κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ έκαναν «φτερά», όταν οι διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι της πόλης.

Στο Κλαδεό Αρχαίας Ολυμπίας οι κλέφτες σήκωσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ από σπίτι του χωριού.

Από λατομείο στην Κουτσοχέρα οι κλέφτες «άδειασαν» τα ρεζερβουάρ από δύο μηχανήματα έργου. Σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr, συνολικά 450 λίτρα πετρελαίου «εξατμίστηκαν», όπως και ένα σετ καλωδίων εκκίνησης – ενίσχυσης μπαταρίας, συνολικής αξίας 820 ευρώ.

Ελαφρά τραυματίστηκε οδηγός μοτοσικλέτας μετά από σύγκρουση με ΙΧ επιβατηγό. Το τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Τσαλδάρη στον Πύργο. Ο οδηγός απέφυγε τα χειρότερα διότι έκανε το αυτονόητο, αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι οι δικυκλιστές: Φορούσε κράνος.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook