Πρωταγωνιστικό ρόλο θέλει να έχει τη νέα σεζόν στην Α\’ ΕΠΣΧ ο Πανακρωτηριακός, σύμφωνα με τον διοικητικό ηγέτη, Μανώλη Σβουράκη.
Ο κ. Σβουράκης, που κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου τόσο στο Δ.Σ., όσο και στη μεγάλη χορηγό του συλλόγου, ΜΟΒΙΑΚ, επισήμανε ότι υπάρχει πλάνο για τα επόμενα χρόνια ώστε να μπορέσει η ομάδα του Ακρωτηρίου να κάνει το βήμα το παραπάνω.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στο κομμάτι της Ακαδημίας και τη συνέχιση της συνεργασίας με τη Λίβερπουλ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σκοπός είναι να δημιουργήσουμε μία μαγιά παικτών, έτσι ώστε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι φιλοδοξίες είναι αρκετά υψηλές. Σεβόμαστε την ιστορία μας, είμαστε προσγειωμένοι και κοιτάζουμε να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή, που είναι να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Πέρσι η ομάδα σώθηκε με μία καλή πορεία όσον αφορά την απόδοση των παικτών. Είχαμε κάποιες ατυχίες, αλλά θεωρώ ότι η θέση που είχαμε πέρσι δεν μας άξιζε. Φέτος τα παθήματα μας έγιναν μαθήματα, κάναμε ότι καλύτερο δυνατό μπορούσαμε και στοχεύουμε με φιλοδοξία σε θετικό αποτέλεσμα.»

Για το αν υπάρχει πλάνο για το βήμα το παραπάνω: 

«Σαφώς και όπως είπα έχουμε στόχους. Είμαστε προσγειωμένοι και η ομάδα έχει αρκετά υψηλές φιλοδοξίες. Η συνεργασία μας με τη Λίβερπουλ περνάει πλέον από το στάδιο των ακαδημιών, μεταφέρεται και σε επίπεδο πρώτης και δεύτερης ομάδας. Έχουμε αρκετά πράγματα στο μυαλό μας να υλοποιήσουμε ακόμα. Αυτό που θέλω να πω κυρίως προς τους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία είναι ότι πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Σαφώς και είμαστε φιλόδοξοι και στοχεύουμε αρκετά ψηλά».

\"\"

Για τη συνεργασία με τη Λίβερπουλ: 

«Σε επίπεδο ακαδημιών, όπου είναι και η ευαισθησία μου και από εκεί ξεκινήσαμε, από τις ακαδημίες ώστε να θέσουμε δυνατές βάσεις. Η Ακαδημία είναι το «άλφα» και το «ωμέγα», γιατί μία ομάδα αν δεν έχει βάση δεν μπορεί να κοιτάζει το μέλλον. Κοιτάζουμε το μέλλον, γιατί έχουμε δυνατή βάση και αυτή η βάση μας είναι η Ακαδημία. Φέτος δημιουργήσαμε διπλές ακαδημίες, και ΕΘΚ και Πανακρωτηριακού και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, γιατί μετά από 10 χρόνια καταφέραμε και υλοποιήσαμε το όραμά μας, να έχουμε τον προθάλαμο που θα είναι η ΕΘΚ, η ομάδα που θα παίρνουν εμπειρίες και παραστάσεις για την πρώτη ομάδα του Πανακρωτηριακού. Η συνεργασία μας συνεχίζεται και φέτος με τη Λίβερπουλ  και έχουμε πολλή όρεξη και οι δύο πλευρές, να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πέρσι. Φέτος θα είμαστε πιο οργανωμένοι και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα, όπου έχουμε ήδη 35 νέες έγγραφές στις ακαδημίες μας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook