Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Ελεύθερης Πτώσης Skydive Crete, σε συνεργασία με τον Skydive Sardegna από τη Σαρδηνία, διοργανώνει δεκαήμερο Ελεύθερης Πτώσης στο ιστορικό αεροδρόμιο του Μάλεμε, από την Παρασκευή 29 Αυγούστου έως και την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου.

Στο δεκαήμερο, που θα είναι μια πραγματική γιορτή ελεύθερης πτώσης, θα μπορούν οι πτυχιούχοι αλεξιπτωτιστές που επιθυμούν, να πραγματοποιήσουν άλματα ελεύθερης πτώσης.
Στη γιορτή αυτή θα μπορεί επίσης όποιος θέλει να βιώσει την εμπειρία ενός άλματος ελεύθερης πτώσης έστω και μία φορά, με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς προηγούμενη εμπειρία, πραγματοποιώντας ένα άλμα Tandem πάνω από το ιστορικό αεροδρόμιο του Μάλεμε.

Στο άλμα Tandem ο επιβάτης, μετά από μία δεκάλεπτη ενημέρωση, δένεται με ειδική εξάρτηση πάνω σ\’ έναν έμπειρο εκπαιδευτή και πραγματοποιούν το άλμα μαζί, χρησιμοποιώντας ειδικό αλεξίπτωτο για δύο άτομα. Ο εκπαιδευτής αναλαμβάνει τα πάντα, από την έξοδο από το αεροπλάνο μέχρι την προσγείωση, ενώ ο επιβάτης απολαμβάνει τη συγκλονιστικότερη εμπειρία της ζωής του!

\"\"

\"\"

Επίσης κατά το δεκαήμερο, θα πραγματοποιηθούν και σχολεία για αρχάριους, που περιλαμβάνουν δώδεκα ώρες επίγειας εκπαίδευσης και οχτώ εκπαιδευτικά άλματα. Τα μαθήματα εδάφους (επίγεια εκπαίδευση) θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του αεροδρομίου, πριν την εκδήλωση και συγκεκριμένα στις 27 Αυγούστου από τις 9 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα και στις 28 Αυγούστου από τις 9 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί και έκθεση με φωτογραφικό και άλλο υλικό, με θέμα την ιστορία του αεροδρομίου του Μάλεμε, η οποία θα είναι ανοιχτή στο κοινό.
Οι δραστηριότητες και τις δέκα μέρες θα ξεκινούν το πρωί και θα ολοκληρώνονται με τη δύση του ήλιου.

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook