Ο πολιτιστικός Σύλλογος των Σταβίων συνεχίζοντας με δυναμικό τρόπο την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από πέρυσι, είναι έτοιμος να χαρίσει μια μοναδική βραδιά σε όσους θελήσουν να ταξιδεψουν ως το χωριό της Μεσαράς!

Σε μια και μόνο συναυλία θα συναντηθούν επί σκηνής, ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος της Ελλάδας, τα οποία έχουν γράψει τη δική τους ιστορία!

Μελίνα Κανά, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Δημήτρης Μπάσης, Χαράλαμπος Γαργανουράκης και η δική μας Στέλλα Σειραγάκη, συνθέτουν μια ομάδα καλλιτεχνών, έτοιμη να μας απογειώσει, έχοντας ως στόχο μια μοναδική περιήγηση στα μονοπάτια του λαικού τραγουδιού!

Με τίτλο: \”Αυγουστιάτικη πανσέληνος στις Στάβιες\” ο Σύλλογος του χωριού προαναγγέλλει την εκδήλωση:
\”Κυριακή 10 Αυγούστου και το μεγαλύτερο φεγγάρι του χρόνου θα κάνει την εμφάνιση του στον ουρανό. Εκείνη την ημέρα διαλέξαμε κι εμείς για να πραγματοποιήσουμε το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός στην περιοχή μας. Εναν ύμνο στο λαϊκό τραγούδι, με τους:

Μελίνα Κανά, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χαράλαμπο Γαργανουράκη, Δημήτρη Μπάση, Στέλλα Σειραγάκη

Ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά μέχρι τότε. Εμείς τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζουμε και τούτη την χρονιά όλοι εσείς οι φίλοι μας να είστε δίπλα μας, όπως άλλωστε έχετε αποδείξει ότι κάνετε σε κάθε κάλεσμα μας τα προηγούμενα χρόνια.

Το καλοκαίρι 2014 πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε και πάλι τις εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει και για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε όποτε είναι έτοιμο το αναλυτικό πρόγραμμα. Καλό πολιτιστικό καλοκαίρι λοιπόν».

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν ξεκινήσει μια σειρά από δραστηριότητες στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο χωριό. Ενώ πρέπει να επισημανθεί πως όλα τα έσοδα από τις εκδηλώσεις αυτές, προορίζονται για τις υποδομές που διαθέτει το χωριό προς όφελος των κατοίκων, αλλά και τις δράσεις που υλοποιούνται στη διάρκεια του έτους.

Η τιμή των εισιτηρίων θα είναι 8 ευρώ (προπώληση) και 10 ευρώ στο ταμείο. Ενώ για τα παιδιά η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook