Επίσκεψη εργασίας στο Ηράκλειο πραγματοποιεί ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου.

Ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας στις 8.30 το πρωί συμμετείχε σε σύσκεψη στα γραφεία της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης με την Υποδιοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης Δρ. Άννα Τριχοπούλου, τον Υποδιοικητή κ. Γιώργο Λυρώνη, Δ/ντες, Προϊσταμένους, στελέχη της υπηρεσίας και το Σωματείο Εργαζομένων της 7ης Υ.ΠΕ.

Στις 9.30 π.μ ακολούθησε συνάντηση με τους Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθούν τα προβλήματα σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό λόγω της μαζικής συνταξιοδότησης των εργαζομένων, η ενίσχυση των υποδομών καθώς και της στελέχωσης των Μονάδων Υγείας της Κρήτης με προσωπικό, το θέμα της αξιολόγησης και γενικότερα θέματα που αφορούν στα νοσοκομεία και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Η λειτουργία της Καδριοχειρουργικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ και η κατ εξαίρεση πρόσληψη νοσηλευτικού προσωπικού, η δημοσίευση τροποποίησης των νέων Οργανισμών των νοσοκομείων, η αξιοποίηση του χώρου του πρώην ΘΨΠ Χανίων, η έγκριση αιτήματος χρηματοδότησης του ΓΝ Αγίου Νικολάου από το ΠΔΕ για τις ανάγκες λειτουργίας της νέας πτέρυγας, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιούλιο, η ολοκλήρωση έγκρισης σκοπιμότητας και Απόφαση υπουργού για ανάθεση στην Περιφέρεια Κρήτης της εκπόνησης μελέτης του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Νεάπολης, θα αποτελέσουν επίσης κύρια θέματα της ημερήσιας διάταξης, ενώ ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας θα ενημερωθεί και για τις καινοτομίες στα νοσοκομεία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης με δυνατότητα μεταφοράς τεχνογνωσίας σε Εθνικό Επίπεδο (ΟΠΣΥ, Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Υγείας, Ποιότητα & Πιστοποιήσεις, Μητρώο Εθελοντών Υγείας κ.α.).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook