Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και στον Δημήτρη Δανίκα. Δείτε τον διάλογο όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε και τα συμπεράσματα δικά σας.

– Και με τη σχέση σου με τον Αθερίδη; Εκεί «κλειδώθηκε». Μυστήριο. Γιατί ο κόσμος το \’χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι.

«Δεν μιλάω δημοσίως για τα προσωπικά μου».

– Μα όλοι το ξέρουν και σας χαίρονται. Αυτό δεν είναι σκάνδαλο. Είναι ευλογία! «Δεν μιλάω. Για έναν λόγο. Αν το επιβεβαιώσω, μετά κάποιος άλλος συνάδελφός σου θα με ρωτήσει πώς είναι η σχέση μου. Ύστερα κάποιος άλλος αν έχω κουραστεί με τη σχέση μου. Αυτή η δημοσιότητα δεν έχει τελειωμό. Το ξέρεις και το ξέρω».

– Μα είναι σαν να τη θεωρείς δεύτερης σημασίας…

«Την προστατεύω και με προστατεύω».

– Θα είσαι Καρκίνος. «Ελα, μη μου πεις ότι ασχολείσαι και με τα ζώδια!».

Έτσι το είπα, μπας και την «ξεκλειδώσω».

«Οχι, είμαι Λέων. Αλλά με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στον Καρκίνο».

Μεταξύ μας, δεν κατάλαβα τι σημαίνει αυτό. Το ομολογώ. Τώρα!

– Αυτό που ξέρω είναι ότι τα «καρκινάκια» είναι οικογενειακοί τύποι. «Εγώ δεν παντρεύτηκα».

– Επειδή ο γάμος είναι κόντρα στην ανθρώπινη φύση; Με τόσους καθημερινούς πειρασμούς πώς να μην είναι… «Λάθος. Αν και ανύπαντρη, είμαι υπέρ του γάμου».

– Τρελό. «Καθόλου. Απλώς δεν μ\’ αρέσουν οι τύποι. Οι τελετές, τα στέφανα, οι μπομπονιέρες, όλα αυτά. Μου θυμίζουν γραφικές στιγμές από ταινίες του Κουστουρίτσα».

– Πώς και ο γάμος δεν είναι «αφύσικος»; «Οι ψυχίατροι ισχυρίζονται ότι ο γάμος είναι ένδειξη ότι το ζευγάρι δεν πάσχει από κατάθλιψη. Άλλωστε τα δελφίνια \”παντρεύονται\”. Το ίδιο και οι πιγκουΐνοι. Το ίδιο και τα περιστέρια. Ξέρεις τι ανακάλυψα στο μπαλκόνι μου; Οτι όχι μόνο το θηλυκό αλλά και το αρσενικό κλωσάει εκ περιτροπής τα αβγά των \”παιδιών\”. Κάθεται ο άντρας, σουλατσάρει η γυναίκα. Ανεξάρτητα από τον γάμο, σημασία έχει η ουσία της σχέσης. Μ\’ αρέσει να κολλάω, αλλά μ\’ αρέσει ταυτόχρονα να αισθάνομαι ελεύθερη. Κακό είναι αυτό;».

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook