Τη συμμετοχή του με επιχειρήσεις-μέλη του και στη φετινή,  Πανελλήνια Γενική Εκθεση «Κρήτη 2011» προγραμματίζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), δημιουργώντας μάλιστα ειδικό πρόγραμμα επιδότησης για επιχειρήσεις που επιθυμούν να μετέχουν στην Έκθεση.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, την έκθεση διοργανώνει η ΔΕΘ ΑΕ κατά το χρονικό διάστημα από 6 έως 9 Οκτωβρίου 2011, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο στις Γούρνες Ηρακλείου, φιλοδοξώντας να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου και του καταναλωτικού κοινού της Κρήτης, όσο και των επισκεπτών από τις γειτονικές αγορές της Ανατολικής Μεσογείου.

Επιδότηση για να συμμετέχουν επιχειρήσεις από τη Θεσσαλονίκη

Το  ΕΒΕΘ αποφάσισε για μία ακόμη φορά να επιδοτήσει τη συμμετοχή επιχειρήσεων – μελών του στη συγκεκριμένη έκθεση.

Για το σκοπό αυτόν, έχει προχωρήσει στην ενοικίαση εκθεσιακού χώρου, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στις επιλεγείσες επιχειρήσεις, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, να εκθέσουν τα είδη τους σε ξεχωριστά σταντ, εμβαδού 12 τ.μ. το καθένα.

Σημειώνεται ότι η μετακίνηση, η διαμονή επιχειρηματιών/ στελεχών, καθώς και η μεταφορά των εμπορευμάτων θα πραγματοποιηθούν με τη μέριμνα και τις δαπάνες των ίδιων των εκθετών.

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι επιχειρηματίες-μέλη του ΕΒΕΘ που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιδότησης πρέπει να το δηλώσουν μέχρι τις 8 Ιουλίου και να προκαταβάλουν τη σχετική εγγύηση συμμετοχής, η οποία επιστρέφεται μετά το πέρας της διοργάνωσης.

Λόγω του αναμενόμενου μεγάλου ενδιαφέροντος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310/370.132, -131).

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook