Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται, αύριο, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος θα μιλήσει στην ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Ξεπουλάνε τη χώρα. Θα τους αφήσουμε;», που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Αγίου Τίτου από τον ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

\”Η χώρα μας διέρχεται μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο. Η συγκυβέρνηση της εθνικής καταστροφής υλοποιεί ακάθεκτη εν μέσω θέρους, τις δεσμεύσεις της προς τους δανειστές καθώς και προς τα ντόπια και διεθνή συμφέροντα που τη στηρίζουν ξεπουλώντας τη χώρα, καταστρέφοντας την οικονομία υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας.

Το δασοκτόνο νομοσχέδιο σε συνέχεια του σχεδιασμού για τσιμεντοποίηση και πώληση των ακτών (Καρτερός- πρώην αμερικανική βάση Γουρνών), το ξεπούλημα έναντι πινακίου φακής του δημοσίου πλούτου, ο εντελώς παράλογος ΕΝΦΙΑ που αποστέλλεται αυτές τις μέρες φέροντας σε απόγνωση μεγάλα στρώματα της κοινωνίας, τα προαπαιτούμενα για την επόμενη δόση ολοκληρώνουν τη μετατροπή της χώρας σε αποικία χρέους.

Σε όλα αυτά οφείλουμε να αντιτάξουμε σθεναρή αντίσταση, να κινητοποιήσουμε κοινωνικές δυνάμεις, για να πετύχουμε τον πολιτικό στόχο της ανατροπής της συγκυβέρνησης και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που καταστρέφουν το λαό.

Ανοίγουμε το διάλογο, ερχόμαστε σε επαφή με την κοινωνία και σας καλούμε, αυτή τη Πέμπτη, 7 Αυγούστου και ώρα 8:00 μμ, να παραβρεθείτε στην ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Ξεπουλάνε τη χώρα. Θα τους αφήσουμε;», που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Αγίου Τίτου, με ομιλητή τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook