Με την επιβεβαίωση και από τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ότι το πτώμα που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής,  στα Ροδωπού, κοντά στην παραλία του Αγίου Παύλου (δείτε εδώ), ανήκει στον 74χρονο Βρετανό, Αρθουρ Τζόουνς,  κλείνει με τον πλέον τραγικό τρόπο για τους οικείους του, η υπόθεση εξαφάνισης του ηλικιωμένου άντρα στα Χανιά

Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, καθώς παρέμενε εκτεθειμένο στις υψηλές θερμοκρασίες για ένα μήνα και δέκα ημέρες τουλάχιστον, ενώ ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται πολύ κοντά στην ημερομηνία που είχαν εξαφανιστεί τα ίχνη του 74χρονου.

Ο άτυχος Βρετανός βρέθηκε καθισμένος στην ρίζα ενός δέντρου με διάφορα αντικείμενα που είχε μαζί του, όπου φαίνεται πως κάθισε καθώς δεν αισθανόταν καλά και εκεί τον βρήκε ο θάνατος.

Ο ιατροδικαστής απέκλεισε την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατός του επήλθε από παθολογικά αίτια.

Η ταυτοποίηση της σορού του 74χρονου, από τον ιατροδικαστή, έγινε από το οδοντόγραμμά του και από σημάδια μιας παλιάς χειρουργικής επέμβασης που ειχε πραγματοποιηθεί στη Μ. Βρετανία.

Πένθος στην Βρετανία – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας της Ουαλίας

Στο μεταξύ συνεχή είναι τα συλληπητήρια μηνύματα που στέλνουν οι Βρετανοί στην οικογένεια του 74χρονου, μέσω της σελίδας στο Facebook \”Find Arthur\” όπου αναρτήθηκε και σχετική ανακοίνωση την οποία μπορείτε να δείτε στην συνέχεια.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook