Τη λύση της συνεργασίας της με δύο παιδιά που ξεκίνησαν από τα τμήματα υποδομής της ανακοίνωσε η Επισκοπή.

Οι δρόμοι της Ρεθυμνιώτικης ομάδας με τον Ευγένιο Κονονένκο (φωτ.) και τον Οδυσσέα Κελαϊδή... χώρισαν, αν και για τον γεννημένο στην Ουκρανία ποδοσφαιριστή ήταν γνωστό ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ελβετική Κρόιτσλινγκεν.

Πέρα από τα "διαζύγια" η Επισκοπή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Ν.Ο. Ρεθύμνου, για την άνοδο στην Α2 ανδρών στο πόλο.

Η ανακοίνωση:

«Ήταν τυπικό το θέμα και απλώς απόψε ανακοινώνεται. Ο Ευγένιος Κονονένκο που δεν συμμετείχε στη φετινή προετοιμασία, έλυσε τη συνεργασία του με την Επισκοπή. Η ομάδα μας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ευγένιο Κονονένκο και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία»...

Παράλληλα, η ομάδα μας δεν μπορεί να γυρίζει την πλάτη στις επιτυχίες των ομαδικών ή ατομικών αθλημάτων, απ’ όπου κι αν αυτές προέρχονται. Έτσι λοιπόν, η ΠΑΕ Επισκοπής αισθάνεται την ανάγκη να μοιράσει συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο του ΝΟΡ και σε καθέναν συντελεστή της ξεχωριστά για την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής καθώς και της ανόδου στην Α2. Τέτοιες προσπάθειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και παράλληλα, δρομοδείκτη για όλους όσοι θέλουν και αισθάνονται ότι δεν μπορούν…»

Ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τις ακαδημίες μας και που υπήρξε βασικότατο στέλεχος στην απαρχή της προσπάθειας για να ξεκινήσει να ανεβαίνει ο σύλλογός μας μία-μία τις κατηγορίες, ο Οδυσσέας Κελαϊδής, αποχωρεί ελέω και του γεγονότος ότι υπηρετεί την στρατιωτική του άδεια...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, αφού εκτίμησε την παρουσία όσο και την προσφορά του σαν παίκτη-μέλος των «γηπαετών», αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Οδυσσέα Κελαϊδή. Ο Οδυσσέας, υπήρξε ένας από τους αρωγούς της προσπάθειας της ομάδας μας στην τελευταία 5ετία που την έφερε σήμερα να πρωταγωνιστεί στην Football League. Αυτο το διάστημα είναι στρατεύσιμος ωστόσο, οι πύλες της Επισκοπής θα είναι πάντοτε ανοιχτές για ‘κεινον».

Η επίσημη ενημέρωση για την προετοιμασία στην Παιανία:

«Μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την προσαρμογή στα νέα δεδομένα της Παιανίας, η αποστολή της ομάδας μας, πολύ γρήγορα, ξεπέρασε τα πάντα και ρίχτηκε κατευθείαν στη δουλειά. Ήδη σήμερα, βρισκόμαστε στην 3η μέρα προπόνησης του βασικού σταδίου προετοιμασίας, και το μενού περιείχε, το πρωί, ασκήσεις ενδυνάμωσης...

Εν συνεχεία, οι ποδοσφαιριστές μας, «έπιασαν» και μπάλα καθώς μπήκαν στο γήπεδο δουλεύοντας πάνω σε ασκήσεις ανάπτυξης παιγνιδιού.

Το απόγευμα, το πρόγραμμα αναφέρει ότι η ομάδα μας θα μπει και πάλι στο γήπεδο πραγματοποιώντας συνδυαστικές ασκήσεις και παιγνίδια κατοχής.

Οι προπονήσεις θα είναι διπλές καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με πρωινό ξύπνημα (περίπου στις 07.00) ενώ αργά το απόγευμα, όταν οι ακτίνες του ηλίου δεν καίνε τόσο, το πρόγραμμα περιέχει πολλή τακτική.»