Κρεμασμένος μέσα στο κελί του βρέθηκε ο ύποπτος για την κλοπή του ιατρικού φακέλου του πρώην πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας -η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή- εργαζόταν για ελβετική εταιρεία ελικοπτέρων, που εδρεύει στο καντόνι της Ζυρίχης, η οποία είχε αναλάβει τη μεταφορά του Σουμάχερ από τη Γκρενόμπλ στη Λοζάνη.

Την αποκάλυψη της κλοπής των ιατρικών εγγράφων του πρώην πιλότου της F1 είχε κάνει τον περασμένο μήνα η εκπρόσωπός του, καταγγέλλοντας πως τα έγγραφα αυτά διατίθεντο προς πώληση αντί 50.000 ευρώ σε γερμανικά, γαλλικά και αγγλικά ΜΜΕ.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του αθλητή, η σύζυγός του, Κορίνα Σουμάχερ, «έσπασε» τη σιωπή της τον Ιούλιο στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το ατύχημα. 

«Έχουμε μπροστά μας μια ανηφόρα, την οποία ανεβαίνουμε φυσικά αργά. Τουλάχιστον όμως προχωράμε μπροστά», δήλωσε η επί 18 έτη σύζυγος του 45χρονου πρώην πιλότου της Formula 1, ο οποίος στα τέλη του 2013 είχε τραυματιστεί στο κεφάλι κάνοντας σκι και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου πλέον, αλλά με λιγοστές (ως μηδαμινές) πιθανότητες πλήρους ανάρρωσης. 
protothema.gr