Ο Εργοτέλης έχει μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν και παράλληλα συνεχίζει τις μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. 
Έτσι η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού Αλεξάνταρ Νόσκοβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή των συμβολαίων δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα που αγωνίζεται πολλά χρόνια στην μεγάλη κατηγορία. Εγώ μέσα από τη δουλειά που θα κάνω στο γήπεδο θέλω με την απόδοση και με τα γκολ μου να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Εργοτέλη να επιτύχει τους στόχους του».
Επίσης οι «κιτρινόμαυροι» απέκτησαν τον Ουκρανό μέσο Αντρέι Μπογκντάνοφ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ντιναμό Κιέβου και είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Άρσεναλ Κιέβου και την Μέταλιστ με την οποία αγωνιζόταν μέχρι τώρα. Τον Καμερουνέζο στόπερ Έρικ Ματούκου ο οποίος έχει αγωνιστεί επίσης στην Ουκρανία ενώ για 7 χρόνια φορούσε την φανέλα της Γκενκ στο Βέλγιο. 
Όμως θεωρείται ανέτοιμος καθώς δεν είχε αγωνιστεί τον τελευταίο χρόνο. Αλλά και τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Άλαν Ντα Σίλβα Σόουζα ο οποίος έχει παίξει σε αρκετές ουκρανικές ομάδες όπως οι Μέταλουργκ Ντόνετσκ και Άρσεναλ Κιέβου ενώ έχει περάσει και από την Κύπρο παίζοντας στην ΑΕΚ Λάρνακας. Τον τελευταίο χρόνο αγωνιζόταν στην Μάλτα με την Βαλέτα. Ο Εργοτέλης σήμερα δίνει φιλικό παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου στις 18:30.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook