Έναν ανέλπιστό σωτήρα βρήκε στο πρόσωπο του... Τζάστιν Μπίμπερ ο 42χρονος Ιγκόρ Βοροζμπίτσιν όταν για κακή του τύχη βρέθηκε στα σαγόνια μιας καφέ αρκούδας.

Ο Βοροζμπίτσιν κατευθυνόταν προς ένα σημείο όπου συνήθως ψάρευε όταν βρέθηκε τετ α τετ με το τεράστιο θηλαστικό που τον άρπαξε. Ξαφνικά το κινητό του χτύπησε και η αρκούδα ακούγοντας το τραγούδι του νεαρού ποπ σταρ παράτησε το θύμα της και άλλαξε κατεύθυνση.

«Είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου και πήγαινα στο σημείο που είχα σημαδέψει. Ξαφνικά ένιωσα ένα τρομερό βάρος στην πλάτη όταν αντιλήφθηκα ότι η αρκούδα είχε πέσει πάνω μου. Δεν πίστευα στην τύχη μου όταν χτύπησε το τηλέφωνο και αυτή έφυγε. Γνωρίζω ότι αυτοί οι ήχοι δεν αρεστοί σε όλους αλλά στο κινητό μου τον έβαλε η εγγονή» μου περιέγραψε την περιπέτειά του ο 42χρονος Ιγκόρ που τραυαμτίστηκε στο κεφάλι, τα χέρια και τα πλευρά.

Σύμφωνα με ειδικούς ένας ξαφνικός ήχος όπως ο ήχος κλήσης ενός κινητού μπορεί να αποπρασανατολίσει μια αρκούδα βάρους έως και 600 κιλών όπως αυτή που επιτέθηκε στον ρώσο ψαρά.