Η ατυχία χτύπησε με το… καλημέρα της θητείας του στον Α.Ο. Χανιά τον Γιώργο Σικαλιά!
Ο έμπειρος τερματοφύλακας χτύπησε στο… φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία, στη φάση της ισοφάρισης από τον Ντελέκο, στην εκπνοή του ημιχρόνου και χρειάστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις έχει υποστεί κάταγμα σε δάκτυλο του χεριού, κάτι που σημαίνει ότι θα τον στερηθεί ο ΑΟΧ για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το ίδιο… δρομολόγιο (αυτό του νοσοκομείου) ακολούθησε και ο Αλέξανδρος Παπατζίκος, που χτύπησε στο γόνατο.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Κατσιγιάννης, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook τα εξής:

«Μπράβο στους ποδοσφαιριστές της Λαμίας που θέλουν να λέγονται και επαγγελματίες!! Αν θέλουν να αποδείξουν την υπεραξία που τους πλήρωσαν τραυματίζοντας συναδέλφους τους ας τους δώσουμε συγχαρητήρια!!!!!»

\"\"

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, που περνάει σε δεύτερη μοίρα, ο Κρητικός πέτυχε το πρώτο γκολ της νέας σεζόν για τον ΑΟΧ στο 34\’, για να ισοφαρίσει ο Ντελέκος στην εκπνοή του ημιχρόνου σε 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Σούλης Παπαδόπουλος έβαλε προς το τέλος του αγώνα και τον Σκοπιανό Λαζαρέφσκι, που δοκιμάζεται από τον ΑΟΧ και μάλλον πρόκειται για τον έμπειρο αμυντικό που μετράει 45 διεθνείς συμμετοχές με τη χώρα του.
Α.Ο. Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Σικαλιάς (46’ λ.τρ. Βλαχάκης), Παγώνης, Μανωλάς, Παπατζίκος (46’ λ.τρ. Οικονομόπουλος), Γκότοβος (56’ Εσόνο), Γκούμας, Καραγιάννης (53’ Μαρτσάκης), Καμινιώτης (87’ Λαζαρέφσκι), Καραλής (46’ Σιλιγαρδάκης), Πάγκαλος, Κρητικός.
ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Γεωργίου, Ζουλιώτης, Μάριτς, Ρεπετσάς, Κωστόπουλος, Φατιόν, Βασιλόγιαννης, Μουμίν, Φράγκος, Ντελέκος, Γιενγκά (α\’ ημίχρονο).

Μπλάζιτς, Αντωνόπουλος, Μκριτσιάν, Λαμπρόπουλος, Ντάλλας, Μαλισσόβας, Αντωνίου, Χαϊκάλης, Κωστόπουλος, Φατιόν (77’ Παπαευθυμίου), Ντελέκος (β\’ ημίχρονο).

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook