Ο Μινώταυρος, που ξεκίνησε την προετοιμασία του την Τετάρτη (06/08), επισημοποίησε την επιστροφή του Μιχάλη Βαρδάκη από τον Κισσαμικό, ενώ ανακοίνωσε την απόκτηση των νεαρών Σταμάτη Στρατουδάκη και Γιώργου Σταγάκη.Πέρα από τις ανακοινώσεις για τις νέες προσθήκες, ο ιστορικός σύλλογος των Μουρνιών εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την εκλογή του Γιώργου Βούρβαχη στη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση για Βούρβαχη: 

«Το Δ.Σ του Α.Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ συγχαίρει τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων κ. Γιώργο Βούρβαχη για την εκλογή του στην θέση του Αναπληρωτή Προέδρου της Ε.Π.Ο και του εύχεται καλή δύναμη  και καλή  επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.»
 
Η ανακοίνωση για την επιστροφή Βαρδάκη: 

«Το Δ.Σ του Α.Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΜΙΧΑΛΗ ΒΑΡΔΑΚΗ. Ο Μιχάλης, ένα πραγματικά δικό μας παιδί, επιστρέφει  μετά από απουσία ενός χρόνου στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια στην οποία και ανήκει. Του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση κάθε στόχου. Μιχάλη καλωσόρισες στο ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!»
 
Οι ανακοινώσεις για Στρατουδάκη, Σταγάκη: 

«Το Δ.Σ του Α.Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ συνεχίζοντας να επενδύει σε νέους και ταλαντούχους Χανιώτες ποδοσφαιριστές ανακοινώνει:
 
α)την έναρξη της συνεργασίας με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ, ο οποίος αγωνίζονταν τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα Κ-20 της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ και πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΝΩΛΙΟΠΟΥΛΟΥ.
 
β)την έναρξη της συνεργασίας με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΓΑΚΗ, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ενώ την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνιστική με τα χρώματα του Α.Ο ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ 
 
Καλωσορίζουμε στην ομάδα και την οικογένεια μας τους δύο ως άνω ποδοσφαιριστές και τους ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση των στόχων τους!»