Η μικρή Παλαιστίνια Naama Abu Al-Foul, μόλις δύο ετών, έπαιζε σε δρόμο της Γάζας, όταν πύραυλος που εκτοξεύτηκε από το Ισραήλ, την τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο και στα μάτια, προκαλώντας της και σοβαρή διάσειση.


Συνεργείο του τηλεοπτικού καναλιού Channel News 4, επισκέφθηκε την άτυχη μικρή στο νοσοκομείο, μετά από δύο εβδομάδες από τον σοβαρό τραυματισμό της, στην διάρκεια μιας 72ωρης εκεχειρίας μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς και βρήκε το κοριτσάκι να αναρρώνει.

Ο παρουσιαστής του καναλιού, Krishnan Guru-Murthy, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter από την Γάζα: «Την βρήκαμε, η Naama, το κορίτσι που έχει κάταγμα στο κρανίο, πηγαίνει πολύ καλύτερα, αλλά θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση».

Σημειώνεται, ότι τα παιδιά των Παλαιστινίων που έχασαν μέχρι σήμερα τη ζωή τους στη Λωρίδα της Γάζας είναι πάνω από 400, ενώ το σύνολο των νεκρών Παλαιστινίων είναι 1.800 άτομα. Η ιστοσελίδα «Save The Children Today» έχει δημοσιεύσει τα ονόματα όλων αυτών των παιδιών θέλοντας έτσι να τιμήσει τη μνήμη τους.

protothema.gr