​Την εξιχνίαση της δολοφονίας 34χρονης Βουλγάρας, που διαπράχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Ως δράστης κατηγορείται ένας 28χρονος, ουκρανικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η 34χρονη είχε βρεθεί νεκρή από τον σύζυγό της και έναν φίλο του στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο λαιμό, από αιχμηρό αντικείμενο.

Πώς διαπράχθηκε το έγκλημα

Ο δράστης φέρεται να είχε περίεργες σεξουαλικές προτιμήσεις, τις οποίες το θύμα προσφέρθηκε να ικανοποιήσει. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη συνεύρεσή τους, ο 28χρονος εκτιμάται ότι ζήτησε να σταματήσουν την πράξη τους, επιθυμία στην οποία η γυναίκα δεν ενέδωσε, με συνέπεια ο δράστης να της επιτεθεί με αιχμηρό αντικείμενο και να τη σκοτώσει.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, λίγες μέρες μετά τη διάπραξη της δολοφονίας, ανέφερε το συμβάν σε 48χρονο γνωστό του, ελληνικής καταγωγής.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook