Την Τετάρτη (06/08) ξεκίνησε την προετοιμασία της η Ένωση Θύελλα Καμίνια, υπό τις οδηγίες του Σταμάτη Φλεμετάκη.

Η δεύτερη ομάδα του Ακρωτηρίου έχει πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ, αφού πήρε από τον Πανακρωτηριακό, με σκοπό να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες τους Κουρομιχελάκη, Βολακάκη, Παπαδάκη, Σγουράκη, Μπαχλιτζανάκη, Ιακ. Καλλέργη, Κούγκουλο, Σταυρουλάκη. Ακόμα, επέστρεψε από τον Πανακρωτηριακό ο Λειβαδιτάκης, από τον Ηρακλή Νεροκούρου ο Λευτ. Γαβαλάς και από την ομάδα Παίδων της Ιωνίας 2000 ο Τσαρτσίου. Σημαντική και από άποψη εμπειριών είναι και η προσθήκη του Μουσουράκη, από τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών. 

Παράλληλα στην Ένωση θα αγωνιστούν και αρκετά παιδιά από την ομάδα Παίδων του Πανακρωτηριακού.

Η επίσημη ενημέρωση για την έναρξη της προετοιμασίας:

«Ξεκίνησε την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014, η προετοιμασία της ανανεωμένης Ένωσης Θύελλα Καμίνια στο γήπεδο Καθιανών, παρουσία μελών του Δ.Σ, του προπονητή Σταμάτη ΦΛΕΜΕΤΑΚΗ και του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας του Πανακρωτηριακού Α.Ο Βασίλη ΠΑΠΑΔΑΚΗ.

Πρόκειται για μία νεανική ομάδα, στην οποία θα αγωνίζονται την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον Πανακρωτηριακό για να πάρουν παιχνίδια και να μπορέσουν να συνδυάσουν το σχολείο με το ποδόσφαιρο, όπως οι Γ. Κουρομιχελάκης, Β. Βολακάκης, Β. Παπαδάκης, Α. Σγουράκης, Νικ. Μπαχλιτζανάκης, Ιακ. Καλλέργης, Π. Κούγκουλος, Μ. Σταυρουλάκης, Ν. Λειβαδιτάκης, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Δ. Μουσουράκης (Ποσ. Τσικαλαριών) και Λ. Γαβαλάς (επιστρέφει στο Ακρωτήρι από Ηρακλή Νεροκούρου), Γ. Τσαρτσίου (επιστρέφει από Ιωνία 2000), καθώς και παίκτες της περσινής Β' ομάδας του Πανακρωτηριακού, όπως οι Μ. Σφακιανάκης, Χ. Καλλιγέρης κ.α., με την πιθανότητα για 2-3 προσθήκες ακόμα.

Σε ομιλία τους, τόσο ο πρόεδρος της ΕΘΚ Νίκος ΜΑΡΤΙΝΟΣ, όσο και ο αντιπρόεδρος Παύλος ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, τόνισαν ότι πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα, στο οποίο η ομάδα θα είναι το σκαλοπάτι της εξέλιξης των παικτών της ακαδημίας, πριν την μετακίνησή τους στον Πανακρωτηριακό και επεσήμαναν ότι με τον τρόπο αυτό θα δίνεται χρόνος συμμετοχής σε όλους για την απόκτηση εμπειριών και βελτίωσης και ξεκινά ουσιαστικά η εφαρμογή της έννοιας "Μία ομάδα" για το Ακρωτήρι. Ο προπονητής Σταμάτης ΦΛΕΜΕΤΑΚΗΣ, δήλωσε πολύ ευχαριστημένος με τη νέα μορφή της ΕΘΚ και ζήτησε χαμηλούς τόνους που θα συνδυαστούν με πολύ δουλειά.
Αμφότεροι ευχήθηκαν υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε αυτή την προσπάθεια.»