Μια μάλλον αστεία και απροσδόκητη εικόνα αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν σε κεντρικό σημείο του Ντουμπρόβνικ, στην Κροατία, χθες, όπου τριάντα αστυνομικοί κυνηγούσαν τέσσερις γυμνούς και μεθυσμένους Γερμανούς τουρίστες, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν πέσει σε συντριβάνι για να δροσιστούν!

Το κυνήγι των αστυνομικών με τους νεαρούς Γερμανούς κράτησε σχεδόν μισή ώρα και έγινε ανάμεσα σε τραπέζια και καρέκλες υπαίθριων καταστημάτων και μπροστά στα έκπληκτα μάτια ντόπιων και τουριστών. Όταν οι άντρες συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, αλλά δεν είχαν τα ρούχα τους…

\"\"

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας, οι αστυνομικοί κάλυψαν τους άντρες με κουβέρτες και με δικά τους ρούχα. Οι νεαροί άντρες παρέμειναν την νύχτα στο αστυνομικό τμήμα και την επόμενη μέρα αφέθηκαν ελεύθεροι.

\"\"

Όσοι υπήρξαν μάρτυρες του ασυνήθιστου συμβάντος δεν ήταν απαραίτητα επικριτικοί. Ένας ντόπιος δήλωσε ότι είναι καλύτερα να βλέπει κανείς τέτοια περιστατικά, παρά χιλιάδες βαρετούς τουρίστες που τρώνε την  πίτσα τους!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook