Μια ιδιαίτερη μουσική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι φίλοι του Μιχάλη Τζουγανάκη στην ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΧΑΝΙΩΝ  την Παρασκευη 15  Αυγούστου.

Η "ανατρεπτική" του αισθητική και ταυτόχρονα η τομή που "τολμά" στην παράδοση, συνθέτουν λόγους για να τον παρακολουθήσεις. Από τη μία η ισχυρή κληρονομιά που "κουβαλά" στους ώμους του, αυτή της κρητικής καταγωγής του, αλλά και η δεινότητά του να εκφράζεται επί σκηνής, όχι μόνο μέσα από τη γνώση αλλά κυρίως μέσα από την αγάπη του για την Κρήτη είναι στοιχεία με μεγάλο εύρος γι' αυτόν που "απορεί" με το "φαινόμενο" που έχει μπροστά του! 

Στο πρόγραμμα μεταξύ άλλων θ’ ακουστούν τραγούδια από την δισκογραφία του αλλά και ανέκδοτα κομμάτια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα, μεταξύ των οποίων το «Βαθύ ποτάμι», το οποίο ακούγεται στους τίτλους αρχής και τέλους της σειράς ''ΜΠΡΟΥΣΚΟ''. Επίσης θ’ ακουστούν μουσικές αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών πάντα με την ξεχωριστή προσέγγιση του Μιχάλη Τζουγανάκη. Η συναυλία ειναι υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΤΑΝΟΥ-ΣΕΛΙΝΟΥ

Ώρα έναρξης: 21:30 | Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Γενική είσοδος: 12€

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr