Ο Κισσαμικός θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο στον 7ο Κισσαμίτικο Αύγουστο, που θα διαρκέσει από 12 έως 24 Αυγούστου, στην παραλία γηπέδου, στο Καστέλι.

Η σχετική ενημέρωση του εκπροσώπου των Χανίων στη Γ' Εθνική:

«Στον Κισσαμίτικο Αύγουστο και ο Κισσαμικός!

Ο 7ος Κισσαμίτικος Αύγουστος ανοίγει τις… πύλες του στο κοινό την Τρίτη 12 Αυγούστου και ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την διοργάνωση που προβάλλει την Κρητική παράδοση και προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες.

Η ομάδα μας θα έχει δικό της περίπτερο στην έκθεση, όπου θα υπάρχουν προϊόντα με το έμβλημα του Κισσαμικού. Οι ώρες λειτουργίας του καθημερινά θα είναι 18:30-23:30.

Ο 7ος Κισσαμίτικος Αύγουστος θα διαρκέσει από τις 12 έως τις 24 Αυγούστου, στην παραλία γηπέδου, στο Καστέλι Κισσάμου.
Για 7η χρονιά ο Δήμος Κισσάμου σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου διοργανώνουν την έκθεση Κρητικών προϊόντων ποιότητας και ειδών λαϊκής τέχνης με βασικό θέμα «Κρητική Παράδοση». 

Στον χώρο της έκθεσης θα υπάρχει πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, με την ομάδα μας να έχει την τιμητική της την Πέμπτη 14 Αυγούστου, όπου και θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση του Κισσαμικού. Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες.»