Μία γυναίκα που πρωταγωνίστησε σε ταινία πορνό που γυρίστηκε σε μια εκκλησία, συνελήφθη από την αστυνομία, αφού ένας παρατηρητικός πιστός την αναγνώρισε από το… στήθος της!

Στο… κολασμένο βίντεο, η γυναίκα προσεύχεται σε εκκλησία της Αυστρίας, όταν ξαφνικά ανοίγει την μπλούζα της και αρχίζει να χαϊδεύει τα γυμνά της στήθη.

Η γυναίκα κρατά στα χέρια της ένα κομποσκοίνι και την βίβλο, ενώ σε κανένα πλάνο της… ταινίας δεν φαίνεται το πρόσωπό της.

Ένας άνδρας έτυχε να δει το βίντεο στο διαδίκτυο, αναγνώρισε το εσωτερικό της εκκλησίας στην πόλη Χέρσινγκ και αμέσως ειδοποίησε για τα καθέκαστα τον ιερέα του ναού. Εκείνος με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία, που πρόβαλε εικόνες της ταινίας πορνό στα τοπικά τηλεοπτικά μέσα σε μια προσπάθεια να εντοπίσει την… πρωταγωνίστρια.

Τελικά, ένας… παρατηρητικός πιστός αναγνώρισε την γυναίκα από το… στήθος της και το ανέφερε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν πρόκειται για μια 24χρονη κοπέλα που γεννήθηκε στην Πολωνία, αλλά μετακόμισε στην Αυστρία με την οικογένειά της, όταν ήταν πολύ μικρή.

Μάλιστα έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες ανάλογου περιεχομένου ταινίες με το ψευδώνυμο… Μπάμπσι.

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη για προσβολή θρησκευτικών συμβόλων και ομολόγησε τις… αμαρτίες της, ελπίζοντας μάλλον σε θεϊκή συγχώρεση.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook