Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη όταν η ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε πως άγνωστος άνδρας άρπαξε ΙΧ ενώ μέσα βρισκόταν 5χρονο αγοράκι. Οι δραματικές στιγμές που έζησε ο πατέρας του δύσκολα περιγράφονται. «Εύχομαι να μη το ζήσει κανείς». Ολα ξεκίνησαν όταν άφησε τα κλειδιά πάνω στη μίζα του ΙΧ και ένας άγνωστος το έκλεψε με το 5χρονο παιδί του να βρίσκεται στο πίσω κάθισμα.

«Έχω αφήσει το αυτοκίνητο απ\’ την απέναντι πλευρά του δρόμου με αναμμένη τη μηχανή γιατί κοιμόταν το παιδί μέσα. Περνώντας απέναντι να αφήσω το τιμολόγιο, εκείνη την ώρα μπήκε αυτός ο νεαρός μέσα. Παίρνει το αυτοκίνητο να φύγει. Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι έχει κλείσει η πόρτα, τρέχω ανοίγω την πόρτα και του φωνάζω το παιδί, είναι το παιδί μου μέσα».

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό με το δράστη να εγκαταλείπει το αυτοκίνητο μόλις αντιλήφθηκε πως στο πίσω κάθισμα βρισκόταν το ανήλικο παιδί και να παίρνει ταξί για να διαφύγει.

Ο πατέρας μιλώντας για την εμπειρία του παιδιού δήλωσε: «Ήταν λίγο χαμένος, λίγο φοβισμένος όταν είδε όλη αυτή την κατάσταση αλλά είναι καλά. Πιο πολύ ήταν σοκαρισμένος και μου είπε μπαμπά που ήσουν, γιατί με άφησες». Ο μικρός βρίσκεται ήδη με την μητέρα του αλλά ο πατέρας δηλώνει συγκλονισμένος: \”Χάθηκε η γη κάτω απ\’ τα πόδια μου. Δεν περιγράφεται αυτό, εύχομαι να μη το ζήσει κανείς\”.

Σύμφωνα με την περιγραφή οδηγού ταξί που μετέφερε χωρίς να γνωρίζει το δράστη ο κλέφτη ήταν αδύνατος, με μαύρα μαλλιά και φορούσε άσπρο μπλουζάκι, θαλασσί βερμούδα και σαγιονάρες.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook