Τελευταία ενημέρωση 10:58

Μπαράζ τροχαίων σημειώθηκε την νύχτα του Σαββάτου μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής σε Ηράκλειο και Λασίθι με αποτέλεσμα έναν νεκρό και δύο σοβαρά τραυματίες.

Αναλυτικότερα, το βράδυ στην εθνική οδό Ηρακλείου-Λασιθίου και στο ύψος του Γιόφυρου, ένας 43χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθερό αντικείμενο και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο 43χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο αλλά ήταν αργά.

Στις 3.00 τα ξημερώματα της Κυριακής στον παραλιακό δρόμο του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή Αμμούδι, συγκρούσθηκαν μια μοτοσικλέτα και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ο σοβαρός τραυματισμός του 35χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας ο οποίος διεκομίσθη αρχικά στο Νοσοκομείο Αγ.Νικολάου και στην συνέχεια σε κωματώδη κατάσταση, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Προανάκριση διενεργεί το Τ.Τροχαίας Αγίου Νικολάου
Λίγο μετά, σημειώθηκε ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα όταν μοτοσικλέτα , για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού.
Το ατύχημα συνέβη στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Καλού Χωριού μπροστά στα έκπληκτα μάτια των προσκυνητών που πήγαιναν με τα πόδια στο μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης, οι οποίοι και ειδοποίησαν ΕΚΑΒ και αστυνομία.
Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τ.Τροχαίας ΒΟΑΚ
(Με πληροφορίες απο Crete Focus )

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook