Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας 46χρονος υπαρχιφύλακας, ο οποίος βρέθηκε στο κρατητήριο γιατί ζήτησε από γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο που προστάτευε να του δώσει χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός θα αναλάμβανε τις επόμενες μέρες την προστατευτική φρούρηση της δημοσιογράφου, η οποία δέχεται απειλές από χρυσαυγίτες, μετά τις αποκαλύψεις της για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο υπαρχιφύλακας λοιπόν απαίτησε να του καταβάλει η δημοσιογράφος ποσό 100 – 200 ευρώ κάθε μήνα, λέγοντας ότι είναι για τα οδοιπορικά του έξοδα, διαδικασία όμως που δεν προβλέπεται από την υπηρεσία.

Η δημοσιογράφος απευθύνθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και ύστερα από συνεννόηση, παρέδωσε στον αστυνομικό ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 150 ευρώ σε προκαθορισμένη συνάντηση που έγινε το Σάββατο το πρωί.

Ο αστυνομικός συνελήφθη από συναδέλφους του και θα οδηγηθεί σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα. Με απόφαση μάλιστα του αρχηγείου της ελληνικής αστυνομίας, ο υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε ΕΔΕ.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook