Είναι το πιο hot τηλεοπτικό πρόσωπο των ημερών. Όλοι θέλουν ένα κομμάτακι από εκείνον. Ο Τρύφωνας Σαμαράς αφήνει για λίγο τις μαγικές βούρτσες του και τις εντατικές πρόβες για το Dancing With The Stars, μας κερνάει καφέ και μας ξεναγεί στο προσωπικό του καταφύγιο, που είναι φυσικά το σπίτι του.

Τον Τρύφωνα τον περιγράφεις ως άνθρωπο με παιχνιδιάρικη προσωπικότητα και πολλή ενέργεια. Το σπίτι του όμως δείχνει την άλλη του πλευρά, εκείνη που αναζητά όταν χαλαρώνει. Ένας χαρούμενος χώρος με άπλετο φως και ανοιχτή θέα όπου το μάτι καταλήγει στη θάλασσα. «Είμαι επτά χρόνια εδώ. Είναι το πρώτο μου σπίτι, έμενα στο πατρικό μου, στον Άγιο Δημήτριο, μέχρι πολύ μεγάλος. Το αγόρασα για να είμαι κοντά στη μαμά μου, αλλά τον πρώτο χρόνο που μετακόμισα εδώ την έχασα. Μου αρέσει η θέα.

Στη δημιουργία του και στο “ντύσιμό” του με βοήθησε σε πρώτη φάση ο καταπληκτικός interior designer Άγγελος Αγγελόπουλος και μετά ο φίλος μου ο Βαγγέλης Μιχέλης που ζωγράφισε και τη Μίνι Μάους στον τοίχο. Θα βρεις αρκετά πράγματα από ταξίδια στο Μπαλί. Από το πατρικό μου δεν έχω εδώ πολλά πράγματα. Μόνο ένα πορσελάνινο σετ για τσάι που αγαπούσε η μητέρα μου και ορισμένα προσωπικά της αντικείμενα για να τη θυμάμαι. Ως προς την καθαριότητα και το συμμάζεμα, δεν είμαι τακτικός, έχω κάθε εβδομάδα βοήθεια» λέει. Δήλωση που ακυρώνει την ίδια στιγμή κάνοντας δουλειές ως εργένης που σέβεται τον εαυτό του.


INSTYLE