Ένα σχέδιο συνεργασίας ανάμεσα στη ΠΑΕ Πλατανιά και όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του διευρυμένου Δήμου Πλατανιά αποτέλεσε το θέμα συζήτησης στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο Δημαρχείο της περιοχής, παρουσία του αντιδημάρχου υπεύθυνου Πολιτισμού-Αθλητισμού Νίκου Δασκαλάκη και εκπροσώπων όλων των σωματείων της περιοχής.

Την ΠΑΕ Πλατανιά, που θα αποτελεί την ναυαρχίδα του πλάνου εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος Αντώνης Κοκολοδημητράκης ο Γενικός αρχηγός Δημήτρης Μαθιουλάκης και ο Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων, Λάμπρος Μαλτέζος. Οι εμπλεκόμενες πλευρές εξέτασαν το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός πλαισίου συνεργασίας, με την κορυφαία ομάδα της περιοχής τον ΑΟ Πλατανιά να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο και.

Στόχος της συνεργασίας είναι η σύσφιξη των σχέσεων, η ανάπτυξη των ακαδημιών, η γενικότερη οργάνωση όλων των ομάδων και η δημιουργία ενός διχτύου ανταλλαγής ποδοσφαιριστών με τις υπόλοιπες ομάδες να αποτελούν τους δορυφόρους του ΑΟ Πλατανιά. Μάλιστα σκοπός είναι σε ένα – δυο χρόνια ο Δήμος να αποκτήσει εκπρόσωπο και στη Δ’ εθνική, εφόσον φυσικά υφίσταται ως κατηγορία ακόμα.

Σύμφωνα με το πλάνο, άμεσα θα δημιουργηθεί μια επιτροπή αθλητισμού η οποία σε πρώτη φάση θα απαρτίζεται από εκπροσώπους όλων των ομάδων που θα τρέξει τα πρώτα ζητήματα ενώ σε 15 μέρες θα περιοριστεί σε 5μελής η οποία παράλληλα θα αποτελεί και την επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου. Εκτός των άλλων, η επιτροπή, θα έχει αποστολή, την καταγραφή των προβλημάτων των ομάδων και την παρουσίαση τους στο Δήμο με σκοπό την επίλυση τους. Οι υπόλοιπες 11 ομάδες του Δήμου Πλατανιά είναι: ΑΕ Κυδωνίας, Αστέρας Μανωλιόπουλου, Ροδωπού, Ίκαρος Ταυρωνίτη, Άμιλλα Μοδίου, Άρης Βουκολιών, Τάλως Συριλίου, Διγενής Π.Ρουμάτων, Πέργαμος, Ατρόμητος Μάλεμε, και Σπάθα Κολυμπαρίου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook