Ό,τι καλύτερο υπήρχε στην ηλικία τους πήρε ο Πλατανιάς για την Κ17, δυναμώνοντας αρκετά, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι \”ερυθρόλευκοι\” ήρθαν σε συμφωνία με ομάδες του τοπικού για την απόκτηση πολλών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η παρουσία τους στη Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Χανίων, που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα στον 11ο όμιλο και το Κύπελλο \”Μάχη της Κρήτης\”.
\"\"

Από τον Άρη Σούδας αποκτήθηκε ο τερματοφύλακας Μάρκος-Φανούρης Κουράκης (γενν. 20/01/1998), που έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα με τη Μικτή Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων και ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο \”Μάχη της Κρήτης\” με τη Μικτή Νέων. Παράλληλα αποτέλεσε στέλεχος της Μικτής Κρήτης, ενώ είχε κληθεί για προπονήσεις με την Εθνική ομάδα Κ15. 

\"\"

Αν και είχε δεχθεί στενό… μαρκάρισμα από τον Ατρόμητο Αθηνών ο Μπάμπης Μαραγκουδάκης (γενν. 10/03/1998) -ένας από τους πιο ανερχόμενους κεντρικούς αμυντικούς της ηλικίας του- επέλεξε να μείνει στα Χανιά και να φορέσει τα \”ερυθρόλευκα\”, ακολουθώντας τα χνάρια του αδερφού του, που πριν λίγα χρόνια είχε \”μετακομίσει\” στην Κ20 του Πλατανιά. Ο \”Μπαμπίνος\” αναδείχθηκε από τους Νέους Χανίων και την περασμένη περίοδο είχε μία \”γεμάτη\” χρονιά με τον Κρητικό Αστέρα. Έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τη Μικτή Παίδων και ένα με τη Μικτή Νέων της Ε.Π.Σ. Χανίων, όπως και ένα Κύπελλο \”Μάχη της Κρήτης\”. Ήταν στέλεχος παράλληλα της Μικτής Κρήτης. 
Τόσο ο Κουράκης, όσο και ο Μαραγκουδάκης ήταν αρχηγοί της Μικτής Νέων την περασμένη περίοδο (κεντρική φωτ.).

\"\"
Χρυσός-Κοκάκης

Από τον Κρητικό Αστέρα το ίδιο δρομολόγιο ακολούθησαν ακόμα δύο στελέχη της Μικτής Νέων της ΕΠΣΧ, που έκανε το \”νταμπλ\”. Ο ταλαντούχος επιθετικός Βασίλης Κοκάκης (γενν. 11/05/1998), που προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με τον σύλλογο του Βαμβακόπουλου στη Β\’ ΕΠΣΧ και ο ακραίος αμυντικός Δημήτρης Κορωνάκης (γενν. 20/11/1998), που ήταν και στέλεχος της Μικτής Κρήτης.
 
\"\"
Συμπαίκτης με τους παιδικούς του φίλους και συμπαίκτες του σε Νέους Χανίων και Μικτές ομάδες, Μαραγκουδάκη, Κοκάκη, θα είναι και ο επιθετικός Γιάννης Χρυσός (γενν. 11/05/1998) από τον Παγχανιακό, που επίσης ήταν μέλος της Μικτής Νέων, πανηγυρίζοντας το \”νταμπλ\”.
\"\"

\"\"\"\"

Η αποκάλυψη του 30ου Παγκρητίου Κυπέλλου \”Μάχη της Κρήτης\” και πρώτος παίκτης στην ιστορία του Α.Γ.Σ. Σφακίων που φοράει τη φανέλα της Μικτής, ο ακραίος μεσοεπιθετικός Μανώλης Μπούχλης (γενν. 01/01/1998), θα ενισχύσει επίσης την Κ17 του Πλατανιά, η οποία απέκτησε \”πακέτο\” από την Ιωνία 2000 τα δίδυμα αδέρφια Αντώνη και Γιώργο Αμαραντίδη (γενν. 24/01/1999), που έχουν αγωνιστεί και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΧ.
Από το Ρέθυμνο προς απόκτηση είναι οι Πέτρος Κλειδής (γενν. 13/05/1999) και Κέβιν Τσέλα από Ο.Φ. Αρμένων, ενώ μάλλον δεν \”προχωράει\” η περίπτωση του Εννέα Ζούκα (γενν. 29/04/1998) από Επισκοπή.
Από την πρωταθλήτρια ομάδα Κ15 προωθήθηκαν οι Βασίλης Μαθιουδάκης, Νίκος Καβράκης, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Αικατερίνης, Τάσος Βίλα, Στέλιος Λέκκα, Παναγιώτης Μπαρουλάκης και Μανώλης Καρατζάκης.

*Οι φωτογραφίες των παιδιών με τη φανέλα του Πλατανιά είναι από τον Νίκο Μουδάκη

Για φωτογραφίες από τον Νίκο Μουντάκη από το φιλικό Πλατανιάς-Εργοτέλης 0-4 πατήστε ΕΔΩ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook