Ο Βρετανός Φρανκ Μαλόνεϊ ήταν επί τρεις δεκαετίες ο μάνατζερ του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών στην επαγγελματική πυγμαχία, Λένοξ Λούις και έχει κάνει δύο γάμους από τους οποίους απέκτησε τρία παιδιά. 
Και όμως, ο Μαλόνεϊ εξομολογείται σε αποκλειστική του συνέντευξη στην Daily Mirror, ότι γνώριζε από την παιδική του ηλικία πως βρίσκεται μέσα στο «λάθος σώμα» και πάντα είχε γυναικείο μυαλό!

 

Ο Μαλόνεϊ μόλις συνταξιοδοτήθηκε, πριν δύο χρόνια, αποφάσισε να κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου και να γίνει αυτό που πάντα ήθελε…γυναίκα! Ήδη βρίσκεται στο μεταβατικό στάδιο που απαιτείται να περάσει κάποιος, σύμφωνα με τον νόμο στην Βρετανία, προτού κάνει την επέμβαση αλλαγής φύλου.

\"\"

Ο Φρανκ έχει ντυθεί με γυναικεία ρούχα, το όνομά του είναι πλέον Κέλι και έχει ήδη κάνει την απαραίτητη ορμονοθεραπεία, ηλεκτρόλυση για να αφαιρέσει τις τρίχες του και βέβαια, έχει επισκεφθεί και ειδικό σύμβουλο για την ψυχολογική του υποστήριξη.

\"\"

Όπως εξηγεί του ήταν δύσκολο να ομολογήσει στην δεύτερη σύζυγό του, την απόφαση που πήρε για να αλλάξει φύλο, αλλά ήταν κάτι που πάντα ήθελε να κάνει, ζήτημα ζωής και θανάτου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ο Μαλόνεϊ ισχυρίζεται ότι, αν δεν εργαζόταν στο χώρο του μποξ, αλλά σε κάποιο καλλιτεχνικό επάγγελμα, όπως για παράδειγμα στο θέατρο, θα ήταν πιο εύκολο να κάνει την επέμβαση αλλαγής φύλου, πριν την συνταξιοδότησή του, αλλά όπως λέει, θα δεχόταν σκληρή κριτική αν έμπαινε στο ρινγκ με γυναικεία αμφίεση!

\"\"

Προς το παρόν, δηλώνει ότι δεν αισθάνεται σωματική έλξη για να κάνει σεξ με κάποιον, αλλά έχει επικεντρωθεί στην διαδικασία αλλαγής φύλου, από την οποία περνάει σταδιακά, στο μέλλον όμως σκοπεύει να βοηθήσει και άλλα άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο με αυτόν πρόβλημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook