Το νέο Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό ευχαριστεί με δημόσια επιστολή της,για την τιμή που της έκανε να την ορίσει Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας η Αθηνά Σπανάκη Κοχιαδάκη.

Η ίδια δήλωσε ότι θα εργαστεί με όλες της τις δυνάμεις για την επιτυχία του έργου που της ανέθεσε. Η δήλωση επιγραμματικά αναφέρει :

\” Η οικονομική κρίση την οποία βιώνουμε τα τελευταία χρόνια είναι πρωτόγνωρη. Ο υποσιτισμός, οι κακές συνθήκες στέγασης και διαβίωσης, τα προβλήματα υγείας στα παιδιά και τους εφήβους, οι κοινωνικές ανισότητες, η αδυναμία ιατροφαρμακευτικής κάλυψης και πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας είναι μερικοί από τους κοινωνικούς δείκτες που παρουσιάζουν διαρκή επιδείνωση.

Οι εξελίξεις αυτές αναδεικνύουν με δραματικό τρόπο την άμεση ανάγκη δημιουργίας ενός τοπικού κοινωνικού κράτους από τους Δήμους για τη στήριξη των ανέργων ,των χαμηλόμισθων και των φτωχών οικογενειών.

Υπόσχομαι να δουλέψω γι αυτό το σκοπό έτσι ώστε η Πόλη μας να γίνει Πόλη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και ο Δήμος μας να γίνει σύμμαχος, συμπαραστάτης και συναγωνιστής των ανθρώπων που δοκιμάζονται.\”

Κ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook